Evo da li je Nevena bila trudna: Gaćešina majka otkriva KOLIKO PUTA SU BOJAN I NEVENA IMALI SE*S!

Autor:

Zadruga

22.09.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima unazad Zadruga bruji o odnosu Bojana Gaćeše i Nevene Arsić koji su imali pre rijalitija, kao i o navodnoj trudnoći bliznakinje. Dok je Nevenina majka potvrdila priču o trudnoći, a njen otac sve to negirao, kontaktirali smo sada i majku Bojana Gaćeše da čujemo i njenu stranu priče. Ona je takođe prokomentarisala i kako se do sada, po njenom mišljenju, Bojan pokazao u Zadruzi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nevena Arsić

- Dobro se snalazi. Mislim da mu je izuzetno pomoglo to što je postavljen za vođu, da bi ga ljudi primetili i videli kakav je. Na početku nije bio baš opušten, ali sada je bolji. Drago mi je što ne moram da jurim kadrove da bih ga videla, uglavnom je u prvom planu.

  • Bojan i Olja su otpočeli vezu u rijalitiju. Kako komentarišete njihov odnos?

- Mogu samo da kažem, hvala Bogu da su zajedno, jer mi je bilo muka da gledam dok ona place. Olja je baš za njega, nadam se da će biti sve u redu sa njima.

  • Olja je starija od Bojana, da li Vam to smeta?

- Mami se baš dopada Olja! Pobogu, pa nije starija 45  već samo 9 godina! Ja sam otvorenih shvatanja, sasvim je u redu ta razlika u godinama.

  • Do sada smo imali prilike da vidimo da mu Olja zamera druženje sa drugim devojkama, ali da on baš i ne haje za tim. Da li je i u privatnom životu jurio devojke, varao?

- Normalno je da menja devojke, on ima samo 24 godine. Jurio je devojke, a i one su njega, toliko da sam razmišljala da postavim stražare ispred vrata stana u kome živimo.

  • Da li je Olja i Bojan imaju perspektivu da opstanu i po izlasku iz rijalitija?

- Bog određuje sve, šta im je pisano tako će i biti. Ne mogu ništa da pretpostavim, jer svaki odnos prvo mora debelo da se neguje i gradi. Kako se potrude, tako će im biti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gaćeša i Olja
  • Javnost i dalje bruji o Neveninoj trudnoći. Da li je to istina i da li ste vi za to znali?

- Laže i laže da privuče pažnju! Laže ko indijanski pas! Ja sam prva osoba kojoj bi Bojan tako nešto pomenuo, da je znao. Da mu je rekla za trudnoću, on bi me odmah pozvao i rekao "Mama, šta sad", ili "Mama, daj pare za abortus!". Devojka je to izmislila, jer da je to istina i da je zaista abortirala, morala bi da ide na eksplorativnu kiretažu, imala bi barem sliku sa ultrazvuka. Evo, ako mi pokaže nalaze i snimak sa ultrazvuka ja ću joj skinuti kapu! Čak je i njen otac to rekao, samo je njena majka odlučila da zaobiđe istinu.

  • Da li ste znali za Nevenu dok su bili u vezi?

- Da. Oni su se samo dva puta videli i dva puta kre*nuli u životu! Ostalo su nebuloze njene sestre koja je brani.

  • Kako komentarišete simpatije Miljane Kulić koje gaji prema Vašem sinu?

- Ona je potpuni šou od ribe, znam da je spopadala poznate ličnosti i tako stekla učešće u rijalitijima. Svakako joj se sviđa, videla sam njen blaženi osmeh kada je postao vodja bila je baš oduševljena! Pristala je čak i da riba kupatilo!

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana koliko je puta
Miljana Kulić
  • Šta će Bojan u slučaju da Miljana krene da ga napada?

Ne bih baš bila srećna da ga napada Miljana Kulić, a ne bih bas i da ga uzme na zub pa da krene sa svojim vokabularom i napadnom govornom manom na njega! Međutim, s obzirom na to da ga je nazvala "seoskim đilkošem", sumnjam da će hteti da bude sa njim. A i nadam se da je postala ozbiljnija, jer je sada majka. Ipak mislim da nema potrebe za panikom, Bojan nece imati ništa s njom. Mada ko zna šta može da se desi - zatvoren prostor, manjak hrane, alkohol...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading