"MOŽDA MI RADE IZA LEĐA!" Stanija ne prestaje da sumnja u LUNU i VLADU!

Autor:

Zadruga

21.09.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka koja prema rečima Stanije Dobrojević predstavlja veliku opasnost za njen odnos sa Vladimirom Tomovićem je Luna Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

Njih dve se često prepiru oko njihovog odnosa sa crnogorcem, pa ju je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor, da prodiskutuju o toj celoj situaciji.

- Ne želim da se mešaju odnosi, on je sam rekao da će da ignoriše priču sa njom. Ona se izjasnila za stolom da mi nije opasnost, pa ajde da joj verujemo. Možda se nešto dešava iza leđa, ja to ne znam - rekla je Stanija, koja je dodala i da ju je Vladimir kupio svime što treba da poseduje jedan pravi muškarac.

-  On je meni izjavio ljubav, rekao je da ima emocije i pitao me je da li imamo šanse napolju. Pažljiv je, tu je, daje obećanje  i zakleo se da drugu devojku ne bi pogledao u rijalitiju - rekla je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitke

22.09.2018 17:06

Stanija ljubomornakao ker na Lunu. Matora promenila se totalno.ne jliči na sebe.... Luna prfelepa,zgodna,visok,malda .... hahha Stanija bolje da si ostala u Americi posao "zečice" ti nogo više leži