Mirko OGORČEN: Zorica igra prljavo, ali će SVOJ GREH PLATITI!

Autor:

Zadruga

21.09.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić i Zorica Marković sinoć su jedno drugom izgovorili teške reči, zbog čega je u jednom trenutku Mirku pozlilo. Drvo mudrosti je sačekalo da osvane lep i sunčan dan pa ga je pozvalo na jedan razgovor i upitalo ga šta se to dogodilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Ukućanin nije mogao da sakrije ogorčenost, pa je sa knedlom u grlu pokušavao da ignoriše priču o sinoćnom nemilom događaju.

- Sada kada sam ja učesnik i kada sam prisutan u celoj priči, vidim šta sve radi sa drugim ljudima. Mislim da je to jako prljavo. Sve ono što se meni desilo me i nije začudilo, s obzirom na to da znamo ko je ona. Ta osoba ne zaslužuje ni trunku jedne lepe reči ni slova - bio je ogorčen Gavrić.

Gavrić je istakao da je Zlatu Đurković poznaje iz spoljnog sveta i otkrio šta misli o njoj.

- Ja Zlatu poznajem nekoliko godina, ona je bila učesnik na takmičenju Pinkove zvezvde. Ona kroz takmičanje nije ostavila pozitivan utisak, ali smo se sreli pred sam ulazak rijaliti i mislim da je jako dobr čovek i kao majka isto. Sa njom ne provodim vremena zajedno, ali i to što provedemo je vrlo kvalitetno - istakao je Mirko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
goran

21.09.2018 18:18

Zasto se Mirko toliko uzbudjava?

Odgovori 19 0
VeronikaStar

22.09.2018 15:30

Ovaj Mirko Gavric ima dvostruke standarde, podrzava Lunu koja je rasturila brak Kiji i Slobi, a Zorici ne moze da oprosti sto je bila sa njigovim ocem. Ne razumem, to je isto, samo sto se ovo prvo ne tice njega... Znaci kakav je to covek kome smeta kada je on licno u prici a njegovoj savesti ne smeta kada to nekom drugom rade. Dno Dna.