MIRKO I ZORICA ZAKRVILI: Moja supruga je izgubila BEBU ZBOG TEBE!

Autor:

Zadruga

21.09.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak razgovora Zorice Marković sa Miljanom i Marijom Kulić pušten je sinoć Mirku Gavriću i on je slušao njihoo ogovaranje, nakon čega je između pevačice i njega ponovo započela svađa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve su one započele... Marija i Miljana Kulić

Sve je počelo kada su Miljana i Marija ispričale Zorici šta im je Mirko rekoa o njenom odnosu sa njegovim ocem. Gavrić je navodno naveo da je njegov otac varao njegovu majku sa Zoricom:

- Ja ne znam, ja više interesujem druge nego što njih zanimaju oni sami. Mirko i ja jesmo pričali i mislim da smo raščistili neke stvari. Nema potrebe da vodimo ratove, čovek se izvinio. Samo njih dve interesuje šta je dalje bilo. Onaj dan kad smo pričale, Miljana je rekla da je on i dalje pričao o svom ocu, a sad ispalo da je mama rekla, a ne Mirko. U njihove priče ja ne ulazim i ne zanima me. Prethodne večeri sam im objasnila da ja sa njim imam priču - istakla je Markovićeva, a Marija Kulić nije odustajala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije htela da ulazi u raspravu, ali je onda ipak napravila haos... Zorica Marković

- Pa i nas interesuje, što ne ispričaš pred svima. Mene kad bi neko prozivao, ja bih došla i rekao javno - rekla je Marija.

- A, da li je tebe je*ao onaj? - upitala ju je Zorica.

- Nije, naravno - odgovorila je Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio detalje iz svog života... Mirko Gavrić

U njihov razgovor umešao se tada i Mirko koji je otkrio strašne detalje iz svog života:

- Nikada joj se nisam izvinio, niti je ona meni. Ja sam imao 9 i po godina kad se to desilo. Istina je za kolače i potpuno je prirodno da otac neće pričati neke stvari. Moj otac je umro pre 25 godina, a moja majka je meni ispričala priču i podsetila me gde se to dešavalo. Ja jako dobro znam da je moja majka zbog toga bila nesrećna. Ona je zvala sve u svoju kafanu kako bi im ispričala svoju priču i spletkarila - rekao je Gavrić, nakon čega je Zorica burno reagovala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Apelovala i na advokata... Markovićeva

- Poslala bih poruku mom advokatu da pošalje sve slike od ovog gospodina kako je u svojoj sobi pop*šio ku*čeve za pola Srbije! - rekla je Zorica.

- Moja majka nije jedina koja je zbog vas plakala, ja doživljavam veliki problem, jer je ona uticala da ja ne postanem otac jednog deteta. Ako si ti šutnula dete i nisi znala za njega 25 godina, ja to neću da dozvolim. Ja spavam u dnevnoj jer se psihološki borim, jer si ti meni je*ala mater, ali to nije ništa za ono što ću ja raditi tebi. Moja supruga je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu zbog ove žene ovde! 

Foto: facebook.com/Dragana Rakcevic Gavric
Mirko sa suprugom Draganom...

- On je pričao da je veza sa njegovom ženom maska i terao Pinkove zvezde da mu pu*e ku*ac. Imam sve dokaze za to! - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

21.09.2018 17:31

Mirko Gavric mnogo laze. Sve do sada sto govorio i tvrdio je slagao. Covek zivi od lazi. Ne zna sta je istina a sta laz.

Odgovori 21 0
Časlav

22.09.2018 10:32

Mirko pre izjavljivao da jos ne planiraju decu. I nikada nisu pricali o pobacaju. Verovatno zato sto nije pobacaj ni postojao.

Odgovori 10 0