ŠOKANTNA PREPISKA VLADIMIRA I BRENDONA: Drago mi je da se kuckamo, k*ronjo!

Autor: informer.rs

Zadruga

20.09.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Velikog brata" i "Parova" Branislav Radonić Brendon navodno je muvao Vladimira Tomovića, dečka Stanije Dobrojević u "Zadruzi"! On se nabacivao kršnom Crnogorcu preko Fejsbuka tako što mu je slao fotografije na kojima u suknjici pokazuje svoju zadnjicu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/brend_on100/vladelije
Branislav Radonić Brendon i Vladimir Tomović

Kontroverzni takmičar rijalitija prvi kontaktirao starletinog frajera, pa je pokušao da ga očara svojim golišavim slikama.

- Vladimireee, baš mi je drago da se kuckamo. Kuronjo! Maco - započeo je ekscentrični Brendon prepisku, a zatim iskritikovao Tomovića što mu nije poslao broj telefona:

- Nisi mi poslao SMS, Vlado. Pošalji mi poruku, javi se i zovem te kad sam u gradu.

Posle ovoga Radonjić je poslao i srce, ali je Vladimir, koji je javnosti poznat kao homofob, ostao uzdržan. Kako bi ga otkravio, Brendon je odlučio da se samo za njegove oči slika u ženskim suknjama i haljinama, iz kojih mu je virilo pola guze. Vladimiru se ovo očigledno nije dopalo, pa mu je pripretio: "Nemoj da mi šalješ ove slike, blokiraću te."

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon

Branislav je u prvi mah spustio loptu:

- Okej. Mislio sam da voliš CD (cros dressing - muškarac prerušen u ženu, prim. aut.). Dobro, neću, sori. Kako si ti, šta radiš? Nemoj da se ljutiš.

Momak koji je odmah po ulasku u "Zadrugu" smuvao Dobrojevićevu, a nedavno čak rekao i da bi je rado oženio, uzvratio je kratko: "Opušteno. Nema ljutnje, samo budi dobar."

Međutim, kada je njegov bivši cimer iz "Parova" nastavio da ga muva sa pitanjem: "Ti voliš devojke ili i tipove?", Vladimir ga je blokirao na svim društvenim mrežama.

Prema rečima Tomovićevog prijatelja, koji je insistirao na anonimnosti, Brendom mu se udvarao mesecima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

- Nikada mi neće biti jasno zbog čega je navalio na njega, kad zna da mrzi gejeve. U "Parovima" je bio kažnjen zato što je rekao da su pederi bolesni, ali on je takav. Još kad je čuo da Brendon po gradu priča da je Vladimir zaljubljen u njega, potpuno je odlepio. Čudi me da ga nije prebio. Ako mu u "Zadruzi" krene s tim pričama, biće haos - otkriva Vladimirov drugar.

Inače, Tomović je poznat domaćoj javnosti po ekscesu koji je napravio 2011. godine u "Velikom Bratu". Njega su jednom prilikom cimeri isprovocirali, pa im je pokazao svoj polni organ. Posle VB takmičio se u "Parovima" na Hepi televiziji, gde je i upoznao Brendona.

Tomović je izgleda slab na starlete! On je pre Stanije navodno bio odlepio za njenom rivalkom Sorajom Vučelić. Kad su mediji preneli informaciju da je osvojio prsatu lepoticu, ona je to brže-bolje demantovala, ali je ostala senka sumnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

21.09.2018 09:21

"Posle VB, takmicio se u Parovima, gde je i upoznao Brendona" netacno! Vladimir i Brendon su se upoznali u Velikom Bratu 2011. godine.