U NERVNOM RASTROJSTVU: Luna flašom gađala zadrugare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka nije ni dve nedelje u "Zadruzi", ali njeno psihičko stanje i svakodnevna pucanja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: prntscr Zadruga
Nije joj dobro... Luna Đogani

Ne prestaje da plače od kako je rijaliti počeo, a svako malo se posvađa sa nekim od ukućana jer je mnogo napeta, besna, nervozna, a u isto vreme veoma tužna zbog Slobodana Radanovića, koga nestrpljivo čeka da joj se pridruži u "Zadruzi". Elem, prva na listi napadnutih bila je kreatorka Dorotea Jovanović, zatim je izlive imala prema Vladimiru Tomoviću, a kulminacija Luninog pucanja desila se tokom svađe sa Stanijom Dobrojević.

Foto: printscreen/TVPink
Luna najpre ušla u sukob sa Stanijom...

- Luna je labilna, ona psihički nije dobro. Vidite da stalno plače i puca, svi ćete doći na red jer devojka je pukla - izjavila je starleta nakon svađe sa Anabelinom ćerkom.

Preksinoć je Luna imala jednu od najžešćih svađa. Ona se u spavaćoj sobi zakačila sa MC Damirom, koji ju je prozvao za tablete koje konzumira kako bi održavala svoje psihičko stanje, što ju je skroz izbacilo iz takta. Na ovu provokaciju nije pala samo Luna već i njen brat Adam Đogani, koji je, kako sam kaže, hteo da ubije Damira.

Pi*ko jedna, bre, sram te bilo, znaš da sam loše, glavu ću ti otvoriti, vikala je blogerka na MC Damira, koji je gledao u čudu

Ubrzo se haos stišao, a Damiro je napustio sobu. Luna i Adam su se iz spavaonice prebacili u dvorište, gde je sedela nekolicina zadrugara, a MC je ubrzo prišao i nastavio da provocira Đoganijeve.

Foto: Prntscrin
Luna ga gađala flašom... MC Damiro

Damiro: Luna je za mene prdina bara.

Luna: Oćeš da se otkačiš od mene?

Damiro: Idi Slobi, bolan! Što bi rekla Anabela, ima boga.

Luna: Naravno! Pominješ moju mamu? Pi*ka ti materina - vrisnula je ona, a onda dohvatila plastičnu flašu punu vode kojom je gađala MC Damira ne obraćajući pažnju da ne pogodi nekog od zadrugara koji su bili u njegovoj blizini.

RepublikaFoto: bandicam
Nije mogla da se obuzda... Luna Đogani

Damiro: Pogodila me je direktno u glavu. Boli me glava. Vodite devojku na lečenje

RepublikaFoto: bandicam
Brat ju je smirivao... Adam i Luna Đogani

Luna: Nemoj mamu da mi pominješ, pi*ko jedna, bre. Sram te bilo, stoko jedna. Pi*ka ti materina. Znaš da sam loše. Glavu ću ti otvoriti. On je napolju pisao za mene da sam kurva i da se drogiram - vrištala je Đoganijeva, dok ju je brat Adam smirivao.

RepublikaFoto: bandicam
Jedva je smirili... Luna nakon svađe sa MC Damirom

- Pogodila me je direktno u glavu. Boli me glava. Vodite devojku na lečenje dok nekoga nije ubila ovde - ponavljao je MC Damiro dok se držao za glavu gde ga je Luna pogodila flašom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading