DOROTEA SE POSVAĐALA I SA NAJMIRNIJOM ZADRUGARKOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.09.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović i Marija Jovanović danas su se posvađale nakon što je Dorotea čula Mariju kako sa Oljom Bajrami komentariše nju i Rebeku Popović. Posle ove svađe koja se odigrala u dvorištu, Dorote i Marija ponovo su se posvađale u dvorištu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija i Dorotea se raspravljaju

Sve se odigralo u dvorištu kada je Marija prišla Dorotei govoreći kako nikada neće iznositi nečiji prljav veš, da joj je Rebeka odvratna osoba i da nema ništa protiv Dorotee. Nakon ove situacije Marija i Dorotea nastavile se razgovor u Rajskom vrtu.

- Uopšte nema potrebe da razgovaramo. Vi ste se okomile na mene, a ja ne znam razlog. Ja sada kad Rebeku nisam polomila. Ja mogu da budem dobra, a mogu da budem i zlo. Prvo, ne može da komentariše moj stil, a ona ga apsolutno nema. Jednostavno, devojka me iritira. Smeta mi što ti glumiš lažni moral ovde - govorila je Marija Doroeti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea Jovanović

Njih dve svoj razgovor nastavile su u Rajskom vrtu, gde je Marija govorila Dorotei da je poštuje, ali da zato ne poštuje Rebeku Popović jer se šali onako kako Mariji ne odgovara.

- Mene može da dovede do toga da je ja stvarno isprebijam. Ja nisam ponosna na to, ali sam spremna to da uradim. Mislim da je to primitivno, ali nekim ljudima ne možeš da objasniš rečima! Ja ukoliko je ne isprebijam, nju de da isprebija neko drugi. Ja sam samo poštena, ona je jako iritantna - dodala je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Jovanović

Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

18.09.2018 16:56

Dorotea preti da moze da bude veoma zla. A ona je vec vrlo zla prema vecini zadrugara. Tako lepa a tako veoma zla.

Odgovori 12 1