STANIJA OČAJNO TRAŽI DRUGARICU, Vlada je teši!

Autor:

Zadruga

18.09.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića je i dalje u žiži velikog interesovanja, naročito zbog njihovog sve prisnijeg odnosa koji je za mnoge još uvek nedefinisan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija i Vlada

Oni su odlučili da se presele u dvorište i tamo obave jedan razgovor daleko od svih, pa su jedno drugom otkrili mnogo toga. Stanija se žalila da nema drugaricu sa kojom bi mogla da igra na žurkama i da podeli neke tajne, a da joj ova ne zabije nož u leđa.

Vladimir je Staniji objašnjavao da je po svemu superiornija u odnosu na druge zadrugarke. Sve vreme joj je govorio da joj ne treba žensko društvo, a onda se osvrnuo na jednu zadrugarku kojoj nisu pominjali ime.

- Za zelen' bor da se uhvati, osušio bi se. Inferiornija je u svakoj sferi vašeg bitisanja. Nema ništa dominantnog u sebi i zato se deprimira pored tebe - govorio je Vlada.

- Sa mnom mogu samo ostvarene i sigurne žene! - zaključila je Stanija.

Na koga je mislio Vlada, ostaje nam da saznamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
goran

18.09.2018 16:42

Tesko ce naci drugaricu. Sve devojke su inferiorne i nepoverljive prema njoj. Jos se nisu svi ni upoznali.

Odgovori 17 0
Aroda

18.09.2018 20:44

@goran - Nepovjerljive su prema njoj zato sto je mnogo namazana, dobro SAtanija zna sta radi, do juce je opravdavala Djoganijevu i odjednom je poce napadati zarad 'politickih poena' pa se sad okolo pravi zrtvicom i da je dobila noz u ledja, citam je ko bukvar.

Odgovori 11 0
goran

20.09.2018 17:32

Stanija nece moci da nadje dobru drugaricu. Skoro sve zadrugarke se poznaju iz klubova i sa splavova. Nema tu ozbiljnih i normalnih devojaka.