(VIDEO) Stanija o Luni: JA IMAM SVOJE IME 10 GODINA, ona je poznata jer je ženi uzela muža!

Autor:

Zadruga

17.09.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Bora Santana imali su danas trač patiju pored bazena!

Foto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević i Bora Santana

 Naime, Bora je priznao Staniji da smatra da je ona ozbiljna zvezda u rijalitiju, i da samo Luna Đogani može da joj parira. Starleti su ove reči jako zasmetale, te je cimeru navela argumente koji su dokaz da je ona bitnija od svoje rijaliti suparnice.

- Ne mogu mene da upoređuju sa njom. Ja sam neko ko ima svoju priču već deset godina unazad. Ja sam pobednica "Farme 6" , miljenica nacije "Farme 4", krasila sam naslovnice Maxima, pa čak i Plejboja, upoznala sam Hjua Hefnera - rekla je Stanija vidno iznervirana, ponovo dodavši da joj nije jasno zbog čega bilo ko nju i Lunu može da upoređuje. 

Starleta smatra da je Luna Đogani medijsku pažnju dobila samo zbog njene priče u prvoj sezoni Zadruge.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana i Stanija Dobrojević

- Okej, razumem, "Zadruga 1" je njena priča, tu je otela zauzetog muškarca. Međutim, nas dve smo kao nebo i zemlja - rekla je Stanija jasno stavivši do znanja da joj ne prija da bude u istom košu sa Lunom Đogani.

O čemu su ovo dvoje zadrugara još pričali možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
deki

17.09.2018 18:32

hahha, kakvo visoko mišljenje o sebi.gradila si ga po rijalitijama... idr... ne balavi Stanija,dobro si poznata svima..

Odgovori 8 34
Časlav

17.09.2018 18:47

Tacno je da je Luna poznata jer je ženi uzela muža i rasturila im brak. A poznata je i po tome da ne zna tablicu mnozenja.

Odgovori 34 9
blučanka

18.09.2018 10:45

Nije Luna otela ničijeg muža, jer on nije maloljetan da ne može razmišljati svojom glavom. Sloba je ostavio Kiju i upustio se u tu, po njemu, avanturu. Lagao je Lunu, jer je on čovjek trenutka i u tom trenutku je mislio da je to najbolje za njega. Zašto njega ne osuđujete, on je bio oženjen, on je znao šta ima iza sebe. Najlakše je udariti po slabijem. Stanija je kao i Kija ni manjih žena ni većih kompleksaša. A obe grade karijeru golim dupetima i grudima.

Odgovori 6 20