(VIDEO) MIRKO PREŽIVEO PAKAO, svakodnevno dobijao pretnje!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.09.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon večerašnje emisije "Zadruga- pitanja novinara", mnoge teme su pokrenute, pa su zadrugari vreme pre spavanja iskoristili da međusobno prokomentarišu ono o čemu se večeras pričalo. Miljana Kulić i Mirko Gavrić su se odvojili od ostalih cimera kako bi popričali i tom prilikom je Mirko izneo niz stvari koje je Miljanu zabrinulo, ali i oduševilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić i Miljana Kulić

Miljana nije krila oduševljenje na činjenicu da sarađuje sa divom folk muzike Svetlane Cece Ražnatović. Ali je pre toga Mirko otkrio kakve je poruke dobijao tokom boravka famoznog trija Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani i da mu nije bilo nimalo lako da čita pretnje, laži i uvrede svakodnevno.

- Ja sam neko ko živi miran život. Imam svoju porodicu, stan, studio, često putujem. Ti si u rijalitiju pet godina i ti znaš sve to kako ide. Ja na ovo nisam navikao. Imam nastupe, pevam prateće vokale Ceci, zajedno sa svojom suprugom - rekao je Mirko.

Miljanu je oduševilo to što je Mirko u dobrim prijateljskim odnosima sa Cecom, pa je zadrugarka odmah izrazila jednu želju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić i Miljana Kulić

- Ne mogu da verujem sa kim ti sarađuješ! Hoćeš da me upoznaš sa njom? Čast mi je da pričam sa takvom osobom! - istakla je Miljana.

- Hoću, naravno! Slali su da će da me streljaju, da će da me ubiju - pričao je Mirko dok se Miljana smejala na njegovu konsataciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mara

16.09.2018 16:26

Mirko je mnogo toga izmislio da bi odusevio Miljanu.

Odgovori 19 0
Draganče

16.09.2018 17:45

Mirko Gavric je dokazani lazov i manipulator.

Odgovori 11 0