(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI: Luna dobila paket sa porukom "VOLIM TE"

Autor: Republika

Zadruga

14.09.2018

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sinoć je dobila poklon od Drveta mudrosti koji je sve Zadrugare iznenadio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani dobila misteriozan poklon

Luna je od nepoznate osobe dobila poklon koji ju je sačekao iza Drveta mudrosti, a što je sve asociralo na to da je najverovatnije njen bivši dečko Slobodan Radanović odlučio da je podseti na trenutak kada su se prvi put poljubili.

Međutim, pošiljka koja je stigla u Šimanovce je prava misterija, s obzirom na to da je paket stigao bez poruke i posvete! Još uvek nije utvrđeno ko ga je poslao, a ni zbog čega.

Pre toga je sa Drvetom mudrosti pričala o lošem odnosu koji ima sa Doroteom i kako želi da zaštiti svog brata, kojem se ona veoma dopada.

Pogledajte u snimku kako je sve izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Evelyn Krimova

14.09.2018 07:06

Jos samo da smo mi ovce pa da zablejimo! Ala joj namestaju pricu..... loze narod ... jer ova nema sta da pokaze. Da joj nije bilo javne preljube letela bi odavno... a sada se podgreva "velika ljubav" koje odavno nema.... i Razija salje misteriozne pakete, a Andrej divlja jer im je zivot postao Zadruga!

Poaro

14.09.2018 11:28

Koga još šokiraju Anabeline smicalice. Ma dajte molim vas nismo mi Gagi.