POJAVIO SE SNIMAK SLOBE I MIRKA!

Autor:

Zadruga

13.09.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji ne prestaju da bruje o gej aferi Slobe Radovanovića i Mirka Gavrića. Sloba je otkrio detalje njihovog odnosa i rekao da bi baš voleo da objave snimak sa kojim im prete.

Foto: instagram.com/sampanjactatica/printscreen
Sloba Radanović

Jedan snimak Mirka i Slobe postoji u javnosti već dve godine, o kojem mediji nisu pisali ranije.

Naime, njih dvojica su u mračnom studiju ukrstili glasove i snimili kaver verziju "Zadnju suzu isplakaću" pevača Ljube Aličića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Mirko je bio producent "Pinkovih zvezda" dok je Sloba Radanović učestvovao u takmičenju, tu se rodilo prijateljstvo i zajednička saradnja.

O takozvanoj gej aferi ni jedan ni drugi ne žele da pričaju jer čvrsto negiraju sve te optužbe.

Kako Sloba i Mirko zvuče zajedno, pogledajte u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Djoka

13.09.2018 17:50

Bili nerazdvojni, kao braca ili kao par.

Odgovori 31 2
Mihailo

13.09.2018 18:18

Ne balavi majmunice pod drugim korisničkim imenom. Ne možeš mu ništa. Njega ludo voli njegova prelepa devojka , tako da može da ima sto vanbračne dece, sto puta da ga omalovažavate da je ovo ili ono, ona ga Ludo voli i sve mu je opprošteno. Zapmti, nikada nije ni prestao da je voli, to su bile jake emocijie ji uvek će biti tako.

Odgovori 4 33
JA

14.09.2018 04:19

@Mihailo - Nej bulazite više. pa neće pevati sa mojom pokojnom baba Julom, naravno da će pevati sa muzičkim producentom.... U čemu jevaš problem. Kockareva plasirala priču pre ulaska u Zadrugu da bi u se osvetila. Ucenjuje ga da bi pokrila svoje prevare i laži. http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare

Odgovori 2 19
sale

14.09.2018 20:11

Mediji ne prestaju da bruje o gej aferi Slobe Radovanovića i Mirka Gavrića. Sloba je otkrio detalje njihovog odnosa i rekao da bi baš voleo da objave snimak sa kojim im prete.

Odgovori 10 1