Luna OPET PLAKALA zbog Slobe, tešio je OVAJ ZADRUGAR!

Autor:

Zadruga

12.09.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim muškarcem Slobom Radanovićem, a zbog te veze i posle više od četiri meseca pati.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Tokom prethodne večeri na žurki je pevačica Andreana Čekić otpevala pesmu "Nema me" koju je nebrojeno puta Sloba lično otpevao za Lunu. Đoganijeva je zavolela ovu pesmu toliko da svaki put kada je čuje zaplače. 

Pošto nije mogla da se smiri na žurki, a nikome nije želela da kvari raspoloženje, Luna je otišla u Rajski vrt kako bi se isplakala. Tamo je sedela, naslonjena na Drvo mudrosti i grcala u suzama, a kada je krenula ka Beloj kući srela je MC Damira koji je pokušao da je uteši. 

- Nikada nisam zaplakao, ali kada sam tebe video. Nemoj da plačeš molim te... - tešio ju je i grlio MC Damiro. 

RepublikaFoto: Prntscrin
MC Damiro

- To je moja priča koja ne može da prođe. Priča koja boli. Jednostavno, to je moja ljubav bila i ostao je. Povredio me je. Ja sam sve sa njim ovde doživela... - pričala je Luna jecajući. 

Nakon što se isplakala u Rajskom vrtu, Luna je odlučila da se ne vraća na žurku i da ranije legne da spava kako bi sebi olakšala muke. 

Kada je obrisala suze, Đoganijeva je skinula šminku, pa odlučila da obuče Slobinu majicu i da joj ove večeri posluži kao spavaćica. Pre svih zadrugara Luna se uvukla u postelju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
blučanka

12.09.2018 09:19

Ko nije volio ne može znati kako je. Sloba je ispao gad i žao mi je Lune što je svoje srce dala takvom mazgovu. Nadam se da će je proći, ali trebaće vremena. Želim joj da se što prije zaljubi, samo da malo više koristi razum, a ne srce.

Odgovori 4 24
Evelyn Krimova

13.09.2018 06:12

@blučanka - Ja tebi od srca zelim u zivotu jednu Lunu, pa da vidim onda koliko ces samilosti i razumevanja imati, dok gledas kako jase tvog muza na metar od tebe? Dosta bre vise, dizete javnu preljubu na nivo "velike ljubavi". Kakva bre velika ljubav, da jeste oni bi bili zajedno, ovako to je VELIKA JAVNA PRELJUBA! Zapamti to! Ne razumem zasto je i dalje guraju, ona cak ne zna ni da odglumi tu ljubav.

Odgovori 12 1