STANIJA PUKLA 20.000 EVRA NA OPERACIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ušla je u "Zadrugu 2", ali ovoga puta mnogi nisu mogli da je prepoznaju u prvi mah jer nakon bezbroj estetskih zahvata više ne liči na sebe.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stanija Dobrojević

Iako nikada do sada nije krila koje je korekcije imala na licu i telu, najpoznatija starleta izgleda da je odlučila da ćuti o svojim operacijama koje je uradila u poslednje vreme, ali one su i te kako vidljive golim okom.

- Stanija je odavno povećala grudi, ali nakon nekog vremena ona je želela veće i savremenije silikone, pa je zbog toga dva puta korigovala grudi. Iako je uvek tvrdila da joj je guza prirodna, naš izvor kaže da je Stanija pred ulazak u "Zadrugu 2" uradila i zadnjicu, koja sada izgleda neuporedivo veće i oblije. Usne je radila više puta, a poslednji put nedavno, što se i te kako vidi ako uporedite stare fotke.

Pred ulazak u "Zadrugu 2" korigovala i svoju zadnjicu akva-filerima i sada izgleda neuporedivo veće i oblije

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stanija Dobrojević nekad!

- Na svoje prirodne zube starleta je stavila fasete, pa sada ima holivudski osmeh. Stanija je pre nekoliko godina korigovala i svoj nos, koji je sada prćast i pravilan, baš onakav o kakvom je sanjala. Nedavno je sredila i jagodice, kao i očne kapke, koji su joj pali. Na sve ovo nabrojano Stanija je uradila nadogradnju kose po najskupljoj i najsavremenijoj metodi, za koju nije štedela para, navodi izvor blizak starleti.

Nos

2.000 evra

Zubi fasete 

5.000 evra

Kapci

600 do 1000 evra

Grudi 

3000 do 4000 evra, dva puta radila

Zadnjica 

od 3.000 evra

Nadogradnja 

600 evra

Usne

Uvećanje usana sopstvenim masnim tkivom 400-600 evra

Jagodice 

300 evra

Sudeći po broju estetskih zahvata, može se zaključiti da je Stanija uložila ogroman novac u svoj remont.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinela

11.09.2018 18:36

E jadna ona, a stas bolest ne bira.