(VIDEO) RADA NJEGOVOM GREŠKOM UMALO IZGUBILA GLAVU: Ovo svima može da se desi!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Rada Vasić ispričala je zadrugarima priču o stomatološkoj intervenciji koju je imala i kako je zbog greške zubara zamalo izgubila živu glavu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rada Vasić priča zadrugarima svoju priču!

- Sećam se da smo jeli pečenje, ja sam naravno uzela čačkalicu i ona se zaglavila. Ja kako sam htela da izvadim, uzmem drugi i guram da izvadim taj deo i ja polomim zub. Tad me to nije bolelo, ali sam otišla do doktora da mi izvadi to... - rekla je Rada dok su ostali pažljivo slušali.

- Mene nije bolelo, htela sam da vadim to, a on je hteo da popravi, bolje doktor zna od mene - rekla je i nastavila da priča:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rada Vasić drži slovo!

- Kaže on, ja ne mogu ovo da uradim, moraš da ideš kod drugog doktora da središ to, operaciju da imaš. Celu noć nisam spavala. Sutra smo otišli kod privatnika i nijedan nije smeo da dira, već su nas slali da se vratimo kod tog što mi je to dirao - govorila je Rada, dok su Nadežda i Marija ostale u šoku.

Situacija je bila toliko opasna da doktor nije hteo da naplati svoje usluge jer je njegova glavna briga bila da Rada ostane živa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading