VIŠE JOJ NIJE PRIJATELJ: Ovo je Anabela poručila Mirku?!

Autor:

Zadruga

09.09.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon otkrića Mirka Gavrića da su u njegovom stanu Kristina Kockar i Slobodan Radanović pravili plan kako da on što duže ostane u "Zadruzi" i prevari je tako da narod ne posumnja, Anabela Atijas oglasila se na instagramu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
O ćerkinom ponovnom ulasku u "Zadrugu" sada neće da se oglašava... Anabela Atijas
RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Došla da pokaže drugu stranu... Luna Đogani

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da se neće oglašavati u javnosti povodom ćerkinog ponovnog ulaska u rijaliti "Zadruga 2", ali nakon sinoćnjeg priznanja Mirka Gavrića danas objavila fotografiju sa jasnim natpisom:

- Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren - ostavila je poruku Anabela i bilo je jasno da se odnosila na Gavrića koji ju je po svemu sudeći izdao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Priznao sve... Mirko Gavrić

Ipak, u opisu ove fotografije, Atijasova je napisala nešto što je jasno ukazivalo na to da je napravila grešku kada je od Mirka načinila svog prijatelja:

- Pažljivo birajte kome dajete pažnju i kredibilitet! Kome u trenucima svoje slabosti dozvolite da vam se približi do te mere da u narodu u vaše ime govori, jer ste vi odlučili da ostanete u tišini, dostojanstveni - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djuka

10.09.2018 08:08

Laze Anabela Zla. Ona i Mirko Gavric su stvorili veliko Zlo koje preti i samoj Zadruzi. Stvorili su veliku ekipu da rukovode Zadrugom a da vlasnici TV Pink ne osete.

Odgovori 22 1
Slavko

10.09.2018 10:32

Mirko, pazi mina! AnaBellaMina.

Odgovori 14 0