MIRKU GAVRIĆU PRETI 2 GODINE ZATVORA: Otkrio da ima video u kom se Kija i Sloba dogovaraju oko prevare!

Autor: Puls

Zadruga

09.09.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički producent i od pre tri dana učesnik rijalitija "Zadruga 2", Mirko Gavrić sinoć je šokirao javnost priznanjem da ima video snimak u kom se Kristina Kija Kockar pobednica ovog rijaltija u prošloj sezoni i njen suprug Slobodan Radanović dogovaraju kako da je on prevatri u pomenutom šou programu.

Foto: printscreen/TVPink
Da li su napravili prevaru decenije...? Kija i Sloba

S obzirom na to da je Sloba po ulasku u rijaliti Kiju prevario sa Lunom Đogani, Mirko je otkrio da je to bio Kristinin plan, ali da nije uspeo iz samo jednog razloga - Radanović se zaljubio, a to nije bio deo dogovora. Međutim, s obzirom na to da je Gavrić ispričao i da je razgovor Kije i Slobe snimao bez njihovog znanja, postoji mogućnost da zbog toga završi u zatvoru. Naime, svako video ili audio snimanje prema zakonu nije dozvoljeno ukoliko osobu koju snimamo ne upozorimo da ćemo to uraditi i ukoliko ona na to ne pristane.

RepublikaFoto: Prntscrin
Tvrdi da ima snimak u kom se čuje kako se Kija i Sloba dogovaraju oko prevare u rijalitiju... Mirko Gavrić

Zbog toga bi, ukoliko ovaj snimak objavi u javnosti, Gavrić mogao da dobije i do dve godine robije.

- Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora", započeo je Mirko Gavrić, pa nastavio: "Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka - ispričao je sinoć Gavrić na Televiziji Pink tokom trajanja emisije "Zadruga 2- Pitanja novinara".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Smatra da je ona žrtva... Luna Đogani

Pored njega je u tom trenutku stajala Luna Đogani s kojom je Sloba prevario Kiju i potvrdila da je ona za Kristinin i Radanovićev dogovor saznala po izlasku iz "Zadruge":

- Celu priču sam saznala kad sam izašla bila iz rijalitija - dodala je Đoganijeva.

RepublikaFoto: e-stock
Nije ispoštovao dogovor...? Sloba

Ove navode Mirka Gavrića demantovao je Slobodan Radanović koji je istakao da je i imao neki dogovor sa svojom bivšom suprugom, sada ne bi bila bivša:

- Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem", rekao je za Pink Sloba.

Podsetimo, Mirko je odbio da omogući emitovanje audio zapisa koji navodno poseduje, a na kom se čuje ceo razgovor na osnovu kog tvrdi da su Kija i Sloba iscenirali priču vezanu za prvu sezonu "Zadruge". Gavrić je, kako se navodi, prvobitno tražio pozamašnu svotu novca za ovaj audio zapis, pa je kasnije istakao da će ga pustiti u javnost nakon svog izlaska iz tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
wing

09.09.2018 19:34

Ona njegova sirota žena živi rijaliti svaki dan. Ne može žena da prdne a da on to ne sazna.

Odgovori 11 3