LUNA SE ČULA S DVA MUŠKARCA PRED ZADRUGU 2: Jedan je Sloba, a evo KO JE DRUGI!

Zadruga

07.09.2018

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pred ulazak u "Zadrugu 2" na opšte iznenađenje čula se sa Slobodanom Radanovićem koji joj je dao nekoliko saveta o tome kako da se ovoga puta predstavi u što boljem svetlu. Međutim, Đoganijeva je za savet pozvala još jednog muškarca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani

U prvoj sezni ovog rijalitija blogerka je navukla gnev dela javnosti  na sebe zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem dok je njegova sada već bivša žena bila tu, nekada i samo metar od njih dok su vodili ljubav. Pevačeva i blogerkina romansa se okončala nešto pre finala "Zadruge", a ona je nakon svega rešila da uđe i u drugu sezonu ovog programa kako bi popravila sliku o sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastoz i Naida Gadžo

Ipak, Đoganijeva nije učestvovala samo u jednom ljubavnom trouglu, već se zna da je ona bila u kratkoj vezi ispunjenoj strastima sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, dok je on još bio sa Naidom Gadžo. 

Đoganijeva je u jednom intervjuu priznala da se pre "Zadruge 2" čula sa bivšim dečkom i svojom najvećom ljubavi Slobom, a novinari portala Republika.rs bili su u prilici da čuju razgovor koji je Luna vodila sa Gastozom preko telefona neposredno pre nego što je ušla u karantin.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani

Videlo se da su njih dvoje veoma prisni, Gastoz se sa Lunom neprestano šalio, a ona je umirala od smeha.

A, onda je počeo da je hrabri i da daje savete vezane za rijaliti.

Ono što je više puta naglasio jeste da bude svoja i da ne da nikome da je iziritira.

Kako se Sloba razveo, a Gastoz raskinuo sa Naidom, iako Luna u trouglu nije bila prva, izgleda da je sada uspela da zauzme neko mesto, koje god to bilo, kada njih dve više nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dome

07.09.2018 19:22

Sa tom dvojicom priznala da se cula. A sa koliko njih se tajno cula?

Odgovori 43 17
velimir

07.09.2018 21:28

Sa dva lika sa kojima je bila u trouglu. Bolesnica!

Odgovori 24 14
Nina

07.09.2018 21:55

Sad ce Luna igrati do izlaska na kartu zaljubljene devojke u balvana. Pacenica. Njena "najveca ljubav". O Boze gospode kakav moral?! Samo je ona volela, a Kija nije?! Vaznija je ljubavnica od zene... Majko mila kakav razvrat!!!

Odgovori 25 14