GAVRIĆU ŽAO ŠTO JE ŠARENI ZBOG NJEGA DISKVELIFIKOVAN!

Autor: alo.rs

Zadruga

07.09.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku rijalitija "Zadruga 2" došlo je do incidenta zbog čega je jedna osoba momentalno diskvalifikovana. Međutim, akteri su se izgleda posvađali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

Naime, Marko Cvetićanin je član udruženja za zaštitu životinja "Levijatan", a kako je izjavio, ušao je da podigne svest o životinjskim pravima, ali je odmah pokazao svoju lošu stranu.

Već u studiju je otkrio da jedva čeka da stane oči u oči sa Mirkom Gavrićem koji ga je na društvenim mrežama nazvao "p*čkom šarenom", ali verbalni sukob je ubrzo prerastao u fizički, zbog čega je Cvetićanin diskvalifikovan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
marko Cvetićanin Šareni

Međutim, Mirko Gavrić se dan posle svega kaje, i kako kaže, žao mu je zbog svega što se dogodilo.

- Sinoć onaj dečko ispade bezveze. Poverovao je nekom kome nije trebao. Ovo je psihološka igra, trebao je to da shvati. Žao mi što je ispao - rekao je Mirko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dome

07.09.2018 17:41

Nije tako sinoc govorio. Zaboravio je brzo da je vrsio zestok pritisak na Produkciju i reditelja koje poznaje. Zloupotrebio je poznanstvo sa Produkcijom. I njega izbaciti.

Odgovori 12 0