NEMOJ SLUČAJNO DA SI IMALA S*KS: Nadeždi zapretili pred ZADRUGU 2!

Autor: Blic.rs

Zadruga

06.09.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić nije se baš sjajno predstavila u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a njena, kako su mnogi tvrdili, bruka tada je bio s*ksualni odnos s Mikijem Đuričićem u kokošinjcu i to na Vaskrs.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Obrukala se pa joj zapretili... Nadežda Biljić

Zbog ovog čina, Biljićeva je trpela posledice i osude okruženja, a njeni roditelji bili su veoma potrešeni, ipak situacija se malo smirila kada su se Miki i ona verili. Ali to nije potrajalo.

Ovoga puta pevačica ponovo ulazi u isti rijaliti, a u "Zadruzi 2" dobila je jednu zabranu, upravo to da ima seksualne odnose. Kako je sama priznala njena majka Slavica zapretila joj je čak i smrću ako ovo ponovi:

- Ne želim da se zaljubljujem u rijalitiju i da imam seks. Ja sam pevačica, a ne starleta. Majka mi je rekla da ne pijem i da ne preskačem ogradu. Rekla mi je još i: „Nemoj slučajno da si imala seks, ubiću te!” Rekla sam joj da neću i da ne brine - priznala je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ovo su joj mnogi zamerili... Nadežda i Miki u kokošinjcu

Ona je dodala i da sada ima simaptiju kao i da je to ozbiljnije od svega što je do sada imala:

- Nadežda sada ima nekog ko je vredniji od onog ko me je ostavio kada sam ušla u „Zadrugu” prvi put. Zbog njega, ali i zbog sebe neću da pravim gluposti. Nemam dečka, imam simpatiju. Stariji je od mene, volim da pored sebe imam muškarca od koga ću da naučim nešto - istakla je Biljićeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sad će sve uraditi drugačije... Biljićeva

Jedna od replika koju je Nadežda izgovorila nakon seksa s Mikijem: "Gde su ti gaće?", pevačicu i dalje progoni:

- Ima uvek udvarača. Nije bilo interesantnih, jer u tri i četiri ujutru može da bude samo dosadno i naporno, nikako interesantno. Udvaraju mi se tako što me pitaju: „Gde su ti gaće?” Ja im samo kažem: „Hajde, šetnja!” Nemam šta dalje da pričam s takvim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rance

07.09.2018 03:11

Nadežda ne verujem da će se držati obećanja.

Odgovori 10 0