Pobegla IZ DRŽAVE ZBOG STARIJEG ČOVEKA: Ova zadrugarka PREŽIVELA JE TORTURU!

Autor:

Zadruga

05.09.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među učesnicima "Zadruge 2" je i mlada glumica i pevačica Marija Jovanović za koju se sada otkrilo da je imala veoma težak životni put.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Preživela pakao...Marija Jovanović

Naime, Marija je glumica i pevačica iz Bosne i Hercegovine, a iz rodnog mesta pobegla je u Beograd jer ju je proganjao stariji čovek. Jovanovićeva je pobegla ne obavestivši roditelje o tome gde je, zbog čega joj otac to nije oprostio i dalje. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Pobegla iz pakla... Jovanovićeva

Kada je došla u Beograd upisala je glumu da bi se osećala kao da je neko drugi, upravo zbog straha od gospodina koji ju je proganjao zato što je bio bolesno zaljubljen u nju i hteo je da se njome oženi.

Ali tu nije bio kraj njenim nevoljama. Marija je pre tri godine imala neprijatnu situaciju s pevačem Nikolom Burovcem. Naime, ona ga je tada optužila za prevaru navodeći da joj je tražio novac za gostovanje u jednoj emisiji.

- Nisam htela da gostujem u emisiji jer tada pesma još nije bila snimljena. On mi je rekao da gostujem kao glumica, ali ni to nisam želela jer sam sve projekte radila godinu dana pre toga. Tada nije bilo potrebe da idem i pričam o tome na televiziji. Veče pred emisiju rekao mi je da moram da gostujem. Da se ne bih svađala s njim, popustila sam. Na kraju, kada sam završila snimanje, on mi je tražio 2.500 evra za to što mi je "sredio" gostovanje - izjavila je tada Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading