STANIJA U BOLNICI: Odlučila da promeni lični opis pred ZADRUGU 2!

Autor: Alo.rs

Zadruga

05.09.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević, pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" ponovo će biti deo jednog šou programa, ovoga puta produkcijski najskupljeg i najzahtevnijeg - "Zadruge 2". A kako navode izvor bliski starleti, za učešće u ovom rijalitiju tražila je vrtoglavu sumu od 100.000 evra.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Temeljne pripreme za "Zadrugu 2"... Stanija Dobrojević

A da bi izgledala u skladu sa senzacionalnim šou programom, Dobrojevićeva je odlučila da ode na remont i sredi sve implante koje je ugradila do sada i na sređivanje je trenutno potrošila 2.000 evra. 

Starleta je u nekoliko navrata reklamirala jednu poznatu estetku kuću, a spekuliše da je upravo tu sređivala svoje silikone kako bi izgledali svežije i lepše. Osim ovih korekcija, Dobrojevićeva se odlučila i za neke nove:

- Stanija je išla da stavi botoks oko očiju i na čelo, a taj tretman koštao jenešto više od 300 evra. Potom je morala na dva pregleda kod lekara specijaliste kako bi bila sigurna da je svaki zahvat za koji se odluči opravdan, pa je to platila po 120 evra. Stanija je rešila da još malo dotera usne, a ta korekcija koštala je ukupno 300 evra. Pošto je poznato da Stanija ulaže i u svoje telo i da joj je guza glavni adut, rešila je da odradi i antejdž tretman celog tela, što je koštalo 240 evra. Mezoterapija je takođe bila obavezan deo doterivanja, pa je Stanija za to iskeširala 160 evra, a pre dva meseca Dobrojevićeva je rešila da popuni i sve bore, pa je taj tretman koštao 600 evra. Sve do početka "Zadruge", Stanija će redovno ići na masažu, na redovne kozmetičke tretmane lica i tela - tvrdi izvor, a kada se sve sabere, cifra iznosi skoro 2.000 evra.

 

 

Anti age ? @bolnicacolic @coliccosmetics

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Sep 4, 2018 at 12:48pm PDT

 

Ona je 2013., ali i 2014. godine, u "Farmi 5" došla do superfinala, ali je izgubila od Mema Haljevca, slikara iz Sarajeva. Stanija je pobedom 2015. godine osvojila nagradu od 50.000 evra, koju je trebalo da podeli sa Kristijanom Golubovićem, ali je ubrzo između njih, posle romanse, došlo do svađe i prepucavanja. Zato je ovog puta, da bi ušla u "Zadrugu 2" imala samo dva uslova - da joj cimeri nikako ne budu upravo Kristijan Golubović i Tamara Đurić, koju je Stanija i pobedila u superfinalu "Farme 6".

 

 

In heaven ☁️ Photo by @denisastefan_

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Jul 22, 2018 at 10:27am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

05.09.2018 16:24

Kad je vec u bolnici obrijte joj brkove i operisite ispucale usne.

Odgovori 11 0