Sin poznatog GLUMCA ULAZI U "ZADRUGU 2"!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

03.09.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša "Pinkova zvezda" Marko Petrušević biće jedan od takmičara rijalitija "Zadruga 2" koji počinje 6. septembra na ogromnom imanju u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/KARIĆ company family
Branislav Petrušević Petrući

Međutim, osim činjenice da je pevač, malo je poznato i da je Marko sin poznatog glumca Branislava Petruševića Petrućija čuvenog člana "Indeksovog pozorišta".

I Markov otac, Petrući bio je deo rijalitija, on je bio učesnik "Velikog Brata", gde je pokazao svoj kulinarski talenat.

 

A post shared by MarkoPetrusevic (@marko_petrusevic) on Jul 29, 2017 at 10:01am PDT

Tokom učešća u "Pinkovim zvezdama", Maja Nikolić je otkrila da se veoma dobro slagala s Petrućijem u "Velikom Bratu" u kom su oboje učestvovali i pozdravila ga preko njegovog sina:

-  Sve mislim da je ovo neka skrivena kamera... Moram Marku nešto da kažem. Ljubim te u tatu, on je najveća legenda koju poznajem. Bio je sa mnom u rijalitiju i čuvao me je kao malo vode na dlanu. Svaka mu čast, napravio je dete iz ljubavi. Ti jako moćno pevaš! - pohvalila je Maja tada Petrućijevog sina Marka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading