Miljana o Maci: IZGUBILE SMO SVAKI KONTAKT!

Autor:

Zadruga

01.09.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" na pitanja gledalaca odgovarali su Miljana Kulić i Marko Miljković, a jedno od pitanja odnosilo se i na odnose temperamentne Nišlijke sa njenim bivšim cimerima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
Miljana Kuić

Kulićeva je tokom emisije dobila i pitanje od strane gledateljke da li je u kontaktu sa svojom nekadašnjom cimerkom iz prve sezone "Zadruge" Senadom Nurkić Macom, nakon čega je Miljana iznela svoj komentar.

- Gospođo, ja bih volela. Maca me je zvala odmah po završetku rijalitija, međutim, ja sam joj posle toga pisala na Instagramu. Nije mi odgovarala. Zvala sam je na proslavu povodom rođenja mog sina Željka, nije mi odgovorila na poruku... Lažem vas, napisala mi je da je u haosu. Posle toga mi nije odgovarala. Izgubile smo svaki kontakt - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Maca Diskrecija

Podsetimo, Miljana Kulić i Maca Diskrecija su imale korektan odnos tokom boravka u Beloj kući, međutim svoje druženje nisu nastavile nakon izlaska iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading