Njegov otac otkrio: EVO ZAŠTO JE ANĐELO PROMENIO PREZIME I ZBOG ČEGA NISU U DOBRIM ODNOSIMA!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.09.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti par, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, pre nekoliko nedelja okončao je svoju desetomesečnu vezu, a kao glavnog krivca za to maneken je naveo Gordanu Džehverović, tačnije njen satanak sa njegovim ocem Slavišom Milašem, sa kojim odavno nije u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Kako portal Pink.rs saznaje, Rankovićev otac je insistirao da se vidi sa Gocom kako bi lakše dopreo do svog sina i ukazao na to da podržava njegovu vezu sa Teodorom. Međutim, kada je ta informacija došla do Anđela, sve je krenulo po zlu. 

Zbog lavine osuda i glasina, Slaviša je odlučio da otkrije detalje njegovog i Gordaninog sastanka. Osim toga, Milaš nam je otvorio dušu, pa je rekao šta je glavni problem zbog kog Anđelo i on nisu u kontaktu. 

- Što se tiče prezimena i izjava da me se Anđelo odrekao, to nije tačno. Mnogo ljudi se razvode, ali ne menjaju deci prezimena. Prava istina je da sam ja njima okrenuo leđa. Zadnji put smo se videli kada je Anđelo imao nekih 17 godina i na poziv njega i njegove mame sam došao kod njih u stan da rešimo neki problem koji je Anđelo imao, ali o tome ne želim da pričam. Ispred njihovog stana mi je njegova majka saopštila da su mu promenili prezime, što mi je pokidalo srce, a navodni razlog je bio taj da su ga drugari u školi zezali da je Hrvat, a moje ili Anđelovo poreklo i prezime potiče od najvećeg srpsko-dalmatinskog episkopa Nikodina Milaša, pa čak i u Beogradu postoji ulica sa njegovim imenom i prezimenom. Ako se Anđelo odrekao mog prezimena, nije morao da se odrekne u familiji svoje braće i sestara i druge bake, moje majke, koju nije video 22 godine - rekao je Anđelov otac i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković

- Pisalo se i da sam ja skromnih primanja i da me Anđelova porodica zato nije prihvatila, da sam ga po rođenju priznao i dao mu svoje prezime i da ga od njegovog rođenja više nisam viđao. To nije istina. Radio sam na pumpi i odlično sam zarađivao, a dokaz koliko sam voleo mog Anđela je moja odluka da dam otkaz u tada najmoćnijoj firmi i da odem u Južnu Afriku i budem pored njega, kada je njegova majka odlučila da ode kod njenog brata Peđe i da tamo žive. Bio sam tamo sedam meseci i onda smo se Ljiljana i ja razišli. Nisam kasnije živeo sa njim, a oni kada su se vratili u Srbiju, na poziv njegove majke ili njega, uvek sam bio za njih, šta god da je zatrebalo. Jedan od najvećih krivaca za to što smo se razišli Ljiljana i ja je njen brat, a Anđelov ujak, Peđa, koji je tada imao puno uticaja na sestru, kao što i sada ima uticaja na Anđela. Peđi bi bilo pametnjie da gleda svoj, a ne tuđe živote, da uništava drugim osobama sreću. Nije mi jasno odakle mu pravo da vređa i omalovažava ljude koje ni ne poznaje - rekao je Slaviša u intervjuu za Pink.rs.

Da bi potkrepio sve rečeno, Slaviša nam je dozvolio da zavirimo u njegovu privatnu arhivu, pa nam je pokazao kako je on provodio vreme sa svojim sinom, kakve su poruke razmenjivali i da ga on istinski voli i da bi želeo da stupi u kontakt sa svojim, kako on kaže, "anđelom". 

Milaš je istakao da nikako nije želeo da se oglašava, ali da ga je Anđelo uvredio onime što je rekao i da je bio primoran kako bi istina izašla na videlo. Vidno uznemiren i drhtavim rukama nam je pokazivao fotografije kako je uživao u trenucima dok maneken raste, a onda je sve to najednom prestalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bane

01.09.2018 09:00

To prezime je prezime te porodice, njeni koreni. To prezime su nosili svi preci, a ne samo njegov otac. On se time odrekao svih svojih predaka. Andjelo je i time dokazao da nije odrastao i dorastao za samostalan zivot. Neka jos malo bude u majcinom krilu do tridesetih godina.

Odgovori 28 3
Marija

01.09.2018 19:48

Strasno je kakav pakao od zivota napravise porodice ovim mladim ljudima koji su samo zeleli da se vole i budu jedno drugom podrska. Gordana sa ovim vidjanjem oca Andjelu iza ledja i sa namestanjem navodne Andjelove prevare, otac sa ovim iznosenjem prljavog vesa po novinama, majka Andjelova sa onim javnim i nekulturnim omalovazavanjem Teodore, ujak sa pljuvanjem devojke i njene porodice po drustvenim mrezama. Gde ce im dusa? I sada svi srecni a njih dvoje nesrecni, osusili se kao grane. Srce mi se cepa zbog njih dvoje.

Odgovori 10 7
Laki

02.09.2018 09:36

@Marija - Andjelo im pomaze u rusenju ljubavne veze.

Odgovori 12 1