Brendon, Adam, Stanija, Ašanin i sudija u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

01.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" ostalo je još samo nekoliko dana, a kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, u pravu mini Veneciju u Šimanovcima useliće se bivša rijaliti-zvezda Brendon Radonić, starleta Stanija Dobrojević, brat blogerke Lune Đogani Adam Đogani, ali i kontroverzna Snežana Ilić, sudija, koja je svojevremeno bila i pomoćnik ministra pravde.

Brendon Radonić (32):  Skandal-majstor ponovo u rijalitiju!

Rijaliti-zvezda Brendon Radonić javnosti je poznat po brojnim skandalima s obzirom na to da je učestvovao u nekoliko TV programa ovog formata. Najveću popularnost stekao je učešćem u četvrtoj sezoni rijalitija "Veliki brat", gde je bio jedan od najzanimljivijih takmičara. Skandale je nastavio da niže i u šestoj sezoni rijalitija "Parovi", gde nije imao problem sa nudizmom, a njegovo skidanje pred kamerama javnost je oštro osudila. Nakon incidenta sa pobednikom šeste sezone Nenadom Marinkovićem Gastozom, koga je okrivio da mu je naneo telesne povrede, napustio je šou i nakratko se povukao iz javnosti.

Pored sudije koja je donedavno bila pod istragom, u rijaliti ulazi i frizer Stefan Ašanin, koji će pred milionima gledalaca ući u sukob sa Đoganijevom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bathroom selfie ?

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Aug 10, 2018 at 12:18pm PDT

Stanija Dobrojević (33): Stanija najavila žestoku borbu u "Zadruzi 2"

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će stati pred kamere i drugi put pokušati da osvoji glavnu nagradu. Pobednica "Farme 6" pokazala je da je psihički i te kako sposobna da se nosi sa svim što rijaliti nosi, te se ni sekunde nije uplašila konkurencije i svojih budućih cimera u "Zadruzi 2". Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je jasno stavila do znanja da će na imanju biti veselo.

- Ne mogu ja da se takmičim sa nekim kome pre takmičenja dam autogram - napisala je starleta jasno prozivajući svoje cimere, te nema sumnje da će u rijalitiju biti napeto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Aug 27, 2018 at 6:43am PDT

Adam Đogani (22): Luna sa bratom Adamom ulazi u rijaliti-šou

Otkako se pročulo da će blogerka Luna Đogani ponovo ući u rijaliti u nameri da spere blato sa svog imena, njen mlađi brat Adam Đogani takođe je potvrdio svoj ulazak u šou. Iako je odavno u javnosti poznat kao miljenik devojčica, on je sada rešio da se učešćem u "Zadruzi 2" javnosti još bolje predstavi. Pored toga, on će se na sve načine truditi da sestri čuva leđa, s obzirom na to da zna kroz kakvu torturu je već jednom prošla. Inače, on je sestru podržavao od trenutka kada je stala pred kamere rijalitija, ali se sa druge strane javno prepucavao sa svojom rođakom Indirom Indi Aradinović, koja je, umesto da stane na blogerkinu stranu, javno podržala Kristinu Kockar. Takođe, Adam se posvađao sa rođakom Đoletom Đoganijem, koji je pokušao da mu zabrani da se javno predstavlja da se preziva Đogani.

RepublikaFoto: Promo foto
Snežana Ilić

Snežana Ilić (65): Sudija Snežana Ilić prva iz svoje branše u rijalitiju!

Kontroverzni sudija Snežana Ilić potvrdila je svoj ulazak u "Zadrugu 2", a mnoge je iznenadila činjenica da je prihvatila ponudu da se nađe u rijaliti TV formatu zbog toga što je doskora bila pod istragom jer je lišila zatvora navijača Crvene zvezde Uroša Mišića. Tužilaštvo je Ilićevoj jasno stavilo do znanja da se protivi njenoj odluci da bude oslobođen.

- Ja sam bila sudija, prvi pomoćnik ministra pravde. Sad sam prvi sudija koji ulazi u "Zadrugu". Eto, navikla sam da budem prva - rekla je Snežana prilikom gostovanja u poslednjoj emisiji "Magazin in".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by HairDresser ??✂ ?+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) on Apr 30, 2018 at 2:16am PDT

Stefan Ašanin (27): Frizer ulazi da se obračuna s blogerkom

Frizer Stefan Ašanin, koji je vrlo blizak prijatelj bivše misice Sanje Papić, naći će se na imanju u Šimanovcima. Iako iza sebe nije nizao razne skandale, svakako je javnosti već najavio da će praviti pravi spektakl od 6. septembra, kada "Zadruga 2" zvanično počne. On je nedavno govorio i u kakvom je misica stanju i kako se oseća nakon gubitka ubistva supruga advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Mnogi jedva čekaju njegov susret sa blogerkom Lunom Đogani, sa kojom ima dosta nerazjašnjenih stvari, a nedavno je izjavio da će se sa njom do besvesti svađati pred milionskim auditorijumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading