MIRKO GAVRIĆ OPET OPLEO PO ZORICI MARKOVIĆ!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.08.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić, pevač i muzički producent, jedan je od sigurnih učesnika rijalitija "Zadruga 2". On je svojom golišavom fotografijom na Instagram nalogu zavredeo kako pozitivne tako i negativne komentare i time privukao enormnu pažnju javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

Pred kamerom emisije "Premijera" Mirko je otvoreno rekao da to ne smatra nikakvom sramotom i da je vrlo "nestašan" jer sebe smatra detetom. 

- Ja sebe smatram detetom u telu odraslog čoveka i tako se i ponašam. Ja ne vidim šta je šokantno na fotografiji na kojoj ja izgledam kao da se pojavljujem na plaži, osim što nije poznato da li sam ja potpuno go na toj fotografiji i šta se nalazi iza one tarabe - rekao je Mirko za kameru emisije "Premijera". 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Iako su Mirko i Zorica Marković tokom emisije "Zadruga - Narod pita" ušli u konflikt, pale su teške reči, a muzički producent o toj raspravi priča sa osmehom na licu i otkriva koliko zaista ceni Markovićevu i njene pesme. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

- Mirno spavaj, nano" je pesma za koju ja dajem po 300 evra u kafani svaki put kad je čujem. Tada je bilo 300 maraka, a sada 300 evra - dodao je Gavrić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading