Kija nije mogla da odoli: EVO ŠTA JE REKLA SLOBI KAD JE VIDELA ĐOGANIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.08.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvu sezonu "Zadruge" zasigurno su obeležili, sada već bivši, supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. Iako je prva sezona završena pre dva meseca i sve je bliži dan kada će se novi učesnici useliti u impresivni grad, interesovanje za ovaj bivši par ne jenjava.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar i Sloba Radanović

Njih dvoje su se ponovo sreli oči u oči na snimanju nove, senzacionalne rubrike koju ćete imati prilike da gledate u novoj sezoni emisije "Premijera - Vikend specijal".

Naime, u ovoj rubrici dve poznate ličnosti dele se u dva tima i oba tima imaju po pitanje koje postavljaju takmičarima (ljudima na ulici). Obe ekipe, nakon pogođenog odgovora, zaustavljaju prvi taksi i polaze ka šoping molu. Tamo ih čeka vaučer koji je sakriven. Iznos na vaučeru je 20.000 dinara koji trebaju da potroše u prodavnicama.

Tokom snimanja, došlo je do varnica između Slobe i Kije, koja nije bila blagonaklona prema svom bivšem supružniku. Kako saznajemo, Kija je često prozivala Slobu, a kada je u jednom trenutku ulicom prošao Đole Đogani, ona mu je dobacila:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

- Evo ti ga stric! - rekla je ona.

Ko je pobedio i ko se naljutio i zbog čega, ali i ko je i na koji način iznenadio takmičara koji je izgubio, gledaoci će biti u prilici da pogledaju u nedelju od 14 časova u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na televiziji Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

29.08.2018 05:04

Pa carica sta drugo reci..i treba sta reci,budala se ni u jednom momentu nije iskreno pokajao zbog svega sto je uradio,nijednom nije izgovorio izvini..tako mu i treba..

Odgovori 36 6
Una

29.08.2018 09:11

@Bakica - Dzangrizava krvopija hoce ponovo da udje u Zadrugu 2 izgleda.

Odgovori 13 21
ugo

01.09.2018 22:39

@Una - Da, ulazi Luna Djogajka...nasla sebi zanimanje! Rijaliti igrac!

Odgovori 10 0