Vesna Rivas: NE SMEM DA UĐEM U "ZADRUGU 2"!

Autor:

Zadruga

28.08.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Vesna Rivas najavila je ulazak u "Zadrugu 2", a kako joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, odustala je od učešća.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Kako je u više navrata u javnosti govorila da ima ozbiljnih problema sa grlom, Rivasova je za Rijaliti otkrila da su joj se stvorili čvorići i polipi na glasnim žicama i da može da završi na ozbiljnoj operaciji.

Vesna: Doktor mi je rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići. Već danima imam stravične bolove

- Od kada sam izašla iz "Parova", zdravstveno stanje mi se naglo pogoršalo. Odavno sam dobila ponudu da uđem u "Zadrugu 2", ali to u ovom trenutku nikako ne bih mogla. Strah me je da ne završim na operaciji jer mi je doktor nedavno rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići, a već danima imam stravične bolove. Pijem lekove, međutim, ni meni, a ni lekarima nije jasno kako nema pomaka nabolje. Počela je da me hvata ozbiljna frka. Savetuje mi se ozbiljan odmor, a ja sam po ceo dan u svojoj agenciji, koju sam nedavno otvorila. Trebalo bi uskoro da uradim detaljan ultrazvuk i da konačno vidimo šta mi se dešava. Nekad mi se samo od pričanja jave jezivi bolovi i krene da mi ide krv.

- To su strašne stvari. Ja sebi stalno pričam da će to proći i da nema razloga za paniku, ali sad shvatam da hitno moram da povedem računa o zdravlju. Kad me smlati najobičnija prehlada, ja se osećam kao da imam najveći virus na svetu. Meni je trenutno izlaganje bilo kakvom stresu strogo zabranjeno - rekla je Rivasova i dodala da će se najverovatnije podvrgnuti operaciji grla kako bi trajno rešila problem.

- Mislim da je operacija svakako najbolje rešenje jer se jako dugo borim sa ovim problemom, koji se, izgleda, nikako ne rešava. Sama sam luda i kriva što nisam odmah reagovala i konsultovala se sa stručnjacima čim sam primetila da imam problema sa grlom. Da sam tako uradila, do ovoga ne bi ni došlo. Boravak u rijalitiju, gde se svi nadvikuju i jedni drugima upadaju u reč, za mene bi bio koban u ovom trenutku. Ovih dana sam se posvetila porodici i poslu. Nemam ja živaca da sedim kući i budem vezana za krevet, a u agenciji mi nije naporno pošto samo sedim - zaključila je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Una

29.08.2018 19:52

Jedna budala manje.