Zorica tvrdi da MIRKO NE ZNA KO MU JE OTAC, a on njoj poručio DA POTRAŽI SINA DEJANA KOGA JE OSTAVILA!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.08.2018

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnja emisija "Zadruga - Narod pita", donela je mnogo uzbuđenja, ali i svađa koje su se već razbuktale, iako novi rijaliti, "Zadruga 2", počinje tek 6. septembra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Mirko Gavrić

Zorica Marković i Lepi Mića novi su učesnici ovog šou programa, ali i večerašnji gošći kod Ognjena Nestorovića, a u emisiju se uključila i Miljana Kulić koja je odmah udarila na svog budućeg cimera Mirka Gavrića.

- On je verovatno držao tati sveću, jer je pe*erčina. Ali je pogrešio, nisi bila ti u pitanju, već Zoran. Od tate je naučio zanat. Sigurno je tata morao da ga nauči kako se to radi i da bi imao klijente. Mirko tatin nemirko - rekla je Miljana.

- Miljana, ljubavi moja naveća na svetu. Veliki pozdrav za kraljicu Miksi - odgovorio joj je Mirko.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića i Mirko Gavrić

Mići ništa nije bilo jasno, te je pitao Gavrića kakvo je zaista njegovo mišljenje o svima njima jer je poprilično kontradiktoran.

- Ti blatiš sve po danu, a noći se bratiš, ispadaš stvarno džukela. Ispadaš smešan, predstavljaš se kao divan i krasan, a što nisi prozvao Anđela, Žutog, nego nas troje. Kao mali si gledao u tatin penis, to je jako ružno - urlao je Mića, kom su u jednom trenutku morali čak i da utišaju bubicu.

Zatim se ponovo razbuktala svađa između Mirka i Zorice, koji su nekada bili prijatelji, ali sada su u ratu.

- Sad mi piše komšija da je je*ao njegovu mamu i da je Mirko isti on, Mile Jovanović, samo je imao kosu - rekla je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković, Mirko Gavrić sa ženom Draganom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruska

29.08.2018 09:57

Emisija puna vredjanja. Naravno da su Mica i Zorica morali odgovoriti na provokacije , doticnog. Samo to nije nista. .. ja, koja sam radila posao ,koji sam radila. ... mogu u svemu videti, sto drugi ne vide. U ovom slucaju je MOZDA sitnica. Doticni Mirko kaze ,izgubio tatu kada je imao 9 godina ! OK ! Posle odredjenog vremena, isti covek kaze ...imao sam 9 godina ,jeo kolace , dok je moj tata j. . .. Zoricu u kafani. Sta sada ? Je li izgubio tatu u 9 godina ili ne ? Kakve lazi ...ne samo to. Mnogo ljudi u Srbiji lazu.

Odgovori 13 0
Bane

29.08.2018 16:10

Mirko kazao da je imao 12 godina kada je jeo kolace. Ocigledno da laze.

Odgovori 11 0