Mitrović kupio fantastična umetnička dela!

Autor:

Zadruga

22.08.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon voznog parka oldtajmera, koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao početak 20. veka, mlaznih odela, koja su do juče bila samo deo mašte i budućnosti, kao i luksuznih brodova kojima će raspolagati zadrugari, stiglo je novo iznenađenje.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

Juče je u Šimanovce pristiglo više od 300 skluptura, eksponata, vrednih reprodukcija, ali i pojedinih originala različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta.

Pored domaćih slikara, vajara i ostalih umetnika, kompleks "Zadruge 2" krasiće i neke od najpoznatijih umetnina iz celog sveta, te će na taj način verodostojno biti prikazana renesansna epoha u kneževini u kojoj će boraviti skoro 50 zadrugara.

 Željku je inspiracija za ovaj projekat bio čuveni Kozimo Mediči, firentinski bankar i finansijer umetnosti

Željku Mitroviću je inspiracija za ovaj, prema rečima mnogih stručnjaka, najzahtevniji TV projekat u svetu bio čuveni Kozimo Mediči, firentinski bankar, graditelj, ali i ljubitelj i finansijer umetnosti. Zbog toga, pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koja će Željko Mitrović primeniti u svom bajkovitom Imaginarijumu "Zadruga 2", ambijent koji kreira za učesnike biće obogaćen vrednim umetninama renesansnog perioda iz cele Evrope.

RepublikaFoto: Promo foto
Slike

Podsećanja radi, kompanija "Pink" kupila je i nekoliko mlaznih odela, kojima će, kao jedan od načina, Veliki Šef slati svoja pisma, ali i pomoću kojih će bezbednost u kompleksu "Zadruge 2" biti podignuta na najviši nivo. Odela će koristiti Veliki Šef, ali i njegov asistent, kao i bezbednosne službe Pinka. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra. Ovo je samo jedno od tehnološko-revolucionarnih rešenja koje će biti primenjena kao pomoćna rekvizita u projektu "Zadruga 2". Takođe, Željko Mitrović je prekjuče dočekao i prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu njegovog Imaginarijuma, poznatijeg kao "Zadruga 2". Učesnici ovog epohalnog projekta televizije Pink imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata, koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka, kao i takmičarskih igara na vodi. Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod "Kolumbo" i gondole koje se specijalno proizvode za "Zadrugu 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading