Marko Miljković: LUNA JE AŽDAJA U KREVETU, KIJA JE FRIGIDNA!

Zadruga

21.08.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i di-džej Marko Miljković uživa u noćnom provodu i letnjim danima u Beogradu, a kako se spekuliše, u sve prisnijem odnosu je sa koleginicom iz rijalitija Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marko MiljkovićZa Rijaliti Marko je otkrio istinu o odnosu sa Đoganijevom i bez dlake na jeziku prokomentarisao sve dame iz "Zadruge".
  • Luna i ti se viđate i nakon rijalitija. Priča se da je vaš odnos prerastao iz prijateljstva u nešto više.

- Istina je da se Luna i ja redovno čujemo i viđamo, uostalom, mi to ni ne krijemo. I Luna i ja smo na Instagramu objavljivali slike iz provoda. Slobodni smo ljudi, zreli, ne vidim što bismo nekome polagali račune.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

Luna i ja se redovno čujemo i viđamo. Slobodni smo ljudi, zreli, ne vidim što bismo nekome polagali račune

  • I tokom "Zadruge" je delovalo da posebno simpatišeš Lunu, da li si uspeo napokon da je osvojiš?

- Ja ne priznajem ništa, odmah da se razumemo (smeh). Luna je divna devojka, pametna, zgodna, lepa, uspešna, zašto je ne bih simpatisao.

  • Pošto važiš za velikog zavodnika i ženskaroša, sve je iznenadilo to što se ni sa jednom devojkom u "Zadruzi" nisi upustio u romansu.

- Svakako mi imponuje kad čujem da me lepši pol smatra zavodnikom, ali nisam ja iz fazona da mora nešto po svaku cenu. Jednostavno, nije se ni sa jednom devojkom dogodio neki klik. Što se Lune tiče, ona je bila zauzeta devojka, a Kija je patila za Slobom. Ostale devojke koje su mi bile slatke su takođe imale već neku priču unutra, sve u svemu, očito sam kasno ušao.

  • Kako ti deluju ljute rivalke Kija i Luna, koja je ženstvenija, a koja vatrenija?

- Luna je aždaja u krevetu, to je sigurno. Ne kao da sam ja to isprobao, da mi ne izvučete reči odmah iz konteksta, nego Luna odiše senzualnošću, veoma je atraktivna i vatrena. Kija je damica, mamina devojčica i iskreno, deluje mi frigidno. Ne vidim ja u tom pogledu ništa što ukazuje na neki seksepil.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar
  • Da li bi ušao u "Zadrugu 2"?

- Ušao bih, zašto da ne. Vidim da se priprema ozbiljan spektakl i da će unutra biti prezanimljivo. Jedino što bih voleo je da bude druga struktura ljudi, većina mi je u prvoj sezoni bila nezanimljiva, ako se izuzmu akteri koji su nosili rijaliti. Naravno, za dobar honorar ušao bih odmah u "Zadrugu 2", ali ništa još nije sigurno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nera

22.08.2018 07:33

Luna azdaja? Probao si.

Odgovori 21 2