Luna progovorila kako je završila na sudu zbog Slobe

Autor: Puls, Republika

Zadruga

20.08.2018

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je potvrdila ulazak u "Zadrugu dva" gostujući u emisiji "Zadruga: Narod pita", a tom prilikom se osvrnula i na nedavno suđenje na kom se našla zbog svog bivšeg emotivnog partnera Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

- Jednog jutra sam dobila poziv da dođem na sud, dva meseca posle "Zadruge" jer je neki gledalac prijavio da sam ja pretukla Slobu. Nije mi bilo svejedno da se pojavim na sudu, ali mi je ujedno bilo i smešno. Svi koji su gledali to videli su da to nije bila tuča nego da sam ga ja udarila nekoliko puta. Ali kakve posledice ja od 60 kilograma mogu da nanesem čoveku koji ima 100 i nešto kilograma, da ne kažem koliko. Dala sam izjavu da smo bili zajedno par meseci, da smo se svađali mnogo. Pogledali su sporni snimak i neću snositi nikakvu odgovornost. Kontaktirali su i Slobu i sve je to rešeno - otkrila je Luna.

Podsetimo, Kija Kockar je nedavno izjavila da je "glavna uloga u životu Anabele i Andreja Atijasa", što je Đoganijeva prokomentarisala rečima:

- Nama više nije bitan niko iz "Zadruge". Krenuli smo dalje. Postojali smo mi i pre "Zadruge" i svih tih ljudi. Smešno mi je uopšte da komentarišem to što je rekla.

Vest o navodnom povećavanju usana hirurškim putem, Luna je kratko demantovala:

- Ne pada mi na pamet da uvećam usne. Nisam ništa dosad radila. Zaista bih rekla da jesam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading