Nakon raskida sa Anđelom, TEODORA NAPUSTILA SRBIJU!

Autor: pink.rs

Zadruga

20.08.2018

15:54

Jedna od najzapaženijih učesnica i trećeplasirana u spektakularnom superfinalu rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Teodora Džehverović, odlučila je da napravi malu pauzu od poslovnih obaveza.

Nakon raskida sa Anđelom, TEODORA NAPUSTILA SRBIJU!

youtube.com/ Emisija Premijera

Komentari (5)

Loading
Kiki

20.08.2018 16:41

Danima na instagramu je najavljivala da sa menadjerkom ide na Bali u indoneziji.

Odgovori 22 0
Googs

20.08.2018 20:24

@Kiki - Vratit ce se rastelovana sa odmora sa Balija:-),menadjerka je starija pa je otpornija i iskusnija,ona ce verovatno izdrzat to silno uzivanje u prirodnim lepotama:-)

Odgovori 4 13
makovrzic

22.08.2018 08:54

Gde nestade preko noci njena ogromna ljubav prema Andjelu i ono "ne ogu da zamislim zivot bez njega", "volim ga odavde do neba i nazad", "bicu tu za njega i kada se ceo svet okrene protiv njega"... itd??? A ONA mu prva zabila noz u ledja. Izvinjava se Porecu i onima koji su je 10 meseci najgore pljuvali i vredjali a okrenula ledja Andjelu koji je 10 meseci branio, jedini joj verovao da je postena i kvalitetna. Samo ga iskoristila da bi se oprala od svojih prljavstina. Ova mala nas je sve prevarila samo da bi glasali za nju do finala, opasna prevarantkinja a tako mlada! Ali kako i sama ponavlja: "karma je cudo", pa i za tebe draga Teodora!

A_Vujovic

22.08.2018 09:09

recenica koju si stalno ponavljala je bila covek si onoliko koliko mozes da oprostis,posto si mogla da oprostis olosima koji su po tebi kenjali(sa oprostenjem) 11 meseci onda mozes i decku koji se svih tih 11 meseci borio za tebe,bio smoren kad si ti plakala,branio te od svih,nije dao da ti dlaka padne sa glave,kad si bila gladna on je lomio po kuci kad su vam uzeli batak,voleo te(jos te voli),verovao ti u svaku tvoju rec da nisi nista imala sa doticnim slicne stvari si i ti radila. Obecala si da ces biti tu i kad su svi protiv njega. Gde je nestala ta Teodora koja se borila za njega i koja je sve ono obecavala. Vrati se u onu Teodoru a ne ovu koja izvodi krive drine i leti u oblake. Ko visoko leti nisko pada a ti ces to osetiti ako ga budes izgubila. Dok svi budu imali momke ti neces imati nikog ili ces imati nekog ko ce te gledati kao letnju avanturu, pevaljku, kao tvoj bivsi za cijim novcem izgleda jos uvek patis kao i tvoja majka. Fuj !

bodjasandra

22.08.2018 09:12

Smucila mi se izvestacena krestava Teodora koja je samo bila dobra glumica sve vreme svesna kamera . Sve je to bila laz, gluma, obmana naroda. Zao mi je ljudi koji su novac bacali da glasaju za nju. Da li bi ona pomogla bilo kome od vas u bilo kom smislu? Auto, honorar, putovanje. Mamin honorar i onoliko glume smucile su mi se.