Željko Mitrović DOVEZAO FLOTU BRODOVA u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

20.08.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović je danas sačekao prvi deo flote jahti, brodova,čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu njegovog imaginarijuma poznatijeg kao Zadruga 2 .

RepublikaFoto: Promo foto
"Zadruga 2"

Učesnici ovog epohalnog projekta televizije Pink, I nedvosmisleno najvećeg u istoriji svetske televizije, imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod Kolumbo i gondole koje se specijalno proizvode za Zadrugu 2. Da podsetimo pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehnčkih rešenja koja će Zeljko Mitrović  primeniti u Zadruzi 2 je i nekoliko mlaznih odela. Biće to realizacija, do ovog projekta, samo u mašti moguće ideje o letećim ljudima.

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije,Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 Zadrugara. Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagradjenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe pocetak XVI, XX I XXI veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading