SLOBA IMA VANBRAČNOG SINA?!

Autor: star

Zadruga

15.08.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", ali i nakon njega, Slobi Radanoviću su pripisivane mnoge afere, neke sa muškarcima, a neke sa ženama!

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Sloba se sve vreme pravdao svojoj, sada već bivšoj, supruzi Kiji Kockar da je nije nijednom prevario pre dolaska na imanje u Šimanovcima, ali nije ostao imun na čari Lune Đogani.

Ipak, poslednja afera koja se pripisuje Radanoviću je ozbiljnija nego sve ostale, budući da se iz nje navodno čak i rodilo dete.

- Javila mi se žena iz Novog Sada sa informacijom da je njena ćerka u aprilu rodila Slobino dete - otkrio je za Star Milan Milošević, nekadašnji Radanovićev cimer iz "Zadruge".

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

- Kako je tada tvrdila, Sloba se sa njenom ćerkom tajno viđao dva meseca, početkom prošlog leta i da je ona ostala u drugom stanju o čemu ga po saznanju nije obavestila. U aprilu ove godine mu je navodno rodila sina i dala mu je ime po Slobinom ocu Dušanu. Ja sam zamolio gospođu da mi za tako ozbiljne tvrdnje pošalje dokaze, međutim, ona je jednostavno rekla da ne sme da uradi to zbog ćerke koja ne želi da ispadne da preko deteta želi popularnost i publicitet. Ko zna, možda je stvarno istina, a možda i glupost - ogradio se od cele priče ipak Milošević.

- Možda imam jednog vanbračnog sina u Pečuju - kratko je, uz osmeh, prokomentarisao ove navode Slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

15.08.2018 20:18

I onda je Milan zavio cokoladu u foliju.

Odgovori 19 3
Bakica

16.08.2018 05:40

Javila se bez imena i iznosenja u javnost,o boze baci ciglu i budi precizan..svaka budala sad moze da proda vest novinama anonimno i nikom nista..koja glypost..

Odgovori 23 1
Miko

16.08.2018 07:29

Hoce da dokazu da Sloba nije gej.

Odgovori 28 0