ZBOG LUNE TRI DANA TRPELA TORTURU: Rada progovorila o problemima s Đoganijevima!

Autor: Pink

Zadruga

14.08.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava da postoje devojke koje ne jure za oženjim muškarcima, Radu Manojlović skupo je koštala, s obzirom na to da je zaratila sa Anabelom Atijas majkom Lune Đogani. Ali to nije bilo sve, na Radu su se okomili i fanovi Lune Đogani, zbog čega je pevačica imala brojne neprilike.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Imala je problem i s Radom... Luna Đogani

Rada je tek sada progovorila o neprijatnostima koje je doživela zbog mešanja u rijaliti priču Lune Đogani i Slobe Radanovića.

 - To je bilo kada sam komentarisala „Zadrugu”, a dobro je poznato da rijaliti ima ostrašćenu publiku. Čak i ako nekome uputiš kompliment, drugi odmah misle da si ti protiv drugih i da im želiš nešto loše. Mnogi su to lično shvatali i mnogo sam negativnih komentara brisala. Pokajala sam se zbog svega toga, jer šta mi to treba u životu da tri dana brišem komentare zluradih ljudi, koji, eto, žele mene da nauče pameti i da je sve ono što oni misle ispravno - istakla je Manojlovićeva.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Zbog Anabele, napali i Radu...
RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Skupo platila izjavu koja se nije dopala Anabeli... Rada

Nakon ovog problema, popularna pevačica suočila se sa spekulacijama da je raskinula sa dečkom Harisom Berkovićem, ali su po svemu sudeći njih dvoje nastavili vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

14.08.2018 23:30

Sumnjam da je ovo Rada uopste izjavila znajuci kolike je kletve i uvrede dobijala iz suprotnog tabora - od kijevaca kad je promenila misljenje o Slobi i Luni.

Odgovori 4 12