Kija se javno POŽALILA!

Autor:

Zadruga

12.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i dalje ne može da se oporavi od svega što je preživela u poslednjih godinu dana, a osim izdaje koju joj je priredio bivši suprug Slobodan Radanović, sada je otkrila i da su je još neki ljudi izdali.

RepublikaFoto: e-stock
Spoznala ko joj je prijatelj... Kockarova

Kija je jednom objavom na profilu društvene mreže instagram otkrila da je saznala ko se zaista brine za nju, a ko ne tokom ovih teških meseci:

- Tokom najtežih meseci svog života kroz koje prolaziš shvatićeš pravu istinu o ljudima koji tvrde da brinu za tebe - napisala je Kristina koja je očigledno nakon svega shvatila ko joj želi dobro, a ko ne.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Sada zna ko brine za nju... Kristina
RepublikaFoto: e-stock
Stavili tačku na brak... Kija i Sloba

Pobednica "Zadruge" pre samo četiri dana zvanično se razvela od Slobodana Radanovića, a tada nije krila da joj je veoma teško:

- Bitno je da u ovom trenutku jedno drugom ostanemo podrška. Mi smo crkveno još uvek venčani. Najgore smo pregrmeli pred kamerama i svi su videli naše svađe i najgore strane. Bilo mi je teško dok smo potpisivali papire, a to je potpuno normalno. On će me sada odvesti kući, ja idem uskoro ponovo za Budvu i to je to. Možda ponovo budemo najbolji prijatelji jednog dana. Neki prijatelji ne rade stvari koje je on meni uradio, ali u biti znam da on meni ne želi ništa loše. Mislim da je on puno toga naučio sada iz svojih grešaka i nadam se da ih više neće činiti. Što se udaje tiče, svakako da bih ponovo stala na ludi kamen, ali za sada još uvek ne - istakla je tada Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelena

12.08.2018 06:53

Njeno nereagovanje na Andrijinu prozivku o dugovanju 30.000 evra me navelo da pomislim da je sve to istina.

Odgovori 12 34
ana

12.08.2018 09:47

Kad bi Vas prijatelj, umesto da vrati Vama dug, optuzio da mu dugujete 30.000 evra i trazio da mu ih vratite sta bi ste uradili? Jednom kazete da nije istina i to je to. Da li treba svakog dana da prica o tome? I kome da se pravda? Mozda nije ni izjavio. Mnogo verujete stampi.

Odgovori 26 4
Jelena

12.08.2018 14:05

@ana - Vi mnogo verujete Kristini Kockar, oko nje se stvorio toliki kult licnosti da sve sto ona kaze je prihvaceno kao istina, a sve sto neko kaze protiv nje je prihvaceno kao laz. Zato sto ste zaslepljeni Kijom ste povjerovali da je Andrija uzeo pare od nje, dok u isto vreme njemu niste poverovali. Kija na drustvenim mrezama konstantno nesto porice, cak i kad lazno najavljuju njeno gostovanje po klubovima ima potrebu da demantuje, a o ovoj tako bitnoj stvari ne zeli ni rec da kaze ? dajte, ne budite deca.

Odgovori 8 14
Nickname

12.08.2018 15:41

Da Kija Andriji, zaista, duguje novac, cutala bi o tome, ne bi javno pominjala bilo cija dugovanja, a ni njega! I dalje mi je nejasno zasto je objavila tako nesto! Verujem da je u pitanju nesto sasvim drugo, a ne novac i da se oni savrseno razumeju sa tim siframa!

Odgovori 3 16