PREPUCAVAJU SE: Andrijana i Đekson baš i NISU U DOBRIM ODNOSIMA?!

Autor:

Zadruga

11.08.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Andrijana Radonjić neretko govori kako su Nemanja Đerić Đekson i ona ostali u korektnim odnosima nakon raskida i da se neće prepucavati preko društvenih mreža, izgleda da to nije u potpunosti tačno.

RepublikaFoto: E-STOCK
Više nisu zajedno, ali tvrde da se dobro slažu... Đekson i Andrijana

Njih je odala prepiska na instagramu, koju je započela Radonjićeva. Naime, njoj su fanovi na popularnoj društvenoj mreži postavili pitanje da li postoji mogućnost da se pomiri sa Đerićem, a njen ogovor je video i Đekson:

- Ne mogu više ja da vraćam se na staro, veruj mi ljubavi bolje je ovako. Ma pusti gradske priče, pa njih priča svako, kad život udari ti vrati samo jako - citirala je Andrijana pesmu Kija Kockar i "Ministarki" - "Ne vraćam se na staro".

Foto: instagram.com/djexongram
Đeksonu se dopalo ili baš i nije?

Kada je ovo video, Đekson nije mogao da ostane ravnodušan pa je na fotografiji napisao samo: "Preslatko", ali je jasno da mu se ovaj odgovor uopšte nije dopao. Da li će se sada Andrijana nadovezati, saznaćemo ubrzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading