(VIDEO) Luna i Sloba VODILI LJUBAV, KIJA BILA U KREVETU PORED!

Autor: alo.rs

Zadruga

10.08.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević jedan od učesnika rijalitija "Zadruga", gostovao je u emisiji "Zadruga - narod pita" i odgovarao na pitanja gledalaca i voditelja.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milan Milošević

U jednom trenutku u program se uključila žena koja je branila Lunu i vređala Kiju, Milana i njihove glasače.

Milan nije želeo da odgovori na pitanje, jer, kako je rekao, ne želi da priča sa nekim ko ga vređa. Gledateljku su isključili iz programa, a razgovor se nastavio u pravcu čuvenog ljubavnog trougla.

Milan je otkrio da je Kija bila prisutna, na susednom krevetu, kada su Luna i Sloba imali seks i da je sve to nemo posmatrala. Njenim suzama Luna navodno nikada nije verovala, kao ni Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Emina

11.08.2018 04:55

Sloba i Luna su perverzni nevernici. Svalerke i svaleri su bez morala i vaspitanja.

Odgovori 24 3
Dila

14.08.2018 08:59

Ovo suemocij, ovo j ljuav, topllinmainežnost...Zašto je kriti....Bivša j ušla u zadrugu kao ljuavnia ndriije iz Budve, potom injeg au Zadruzi prvarilka sa Filipom... Ona je pčo vaem shatnju amnestirana od toga. jel... Samo napred Slobo..., nikada ne zaboravi"period koji je bo najlepši u tvom životu,"zaslužuješ tu srečću i negraničnu ljubav ponovo...