STRAŠNO SE UPLAŠILA ZA BEBU: Miljana hitno zahtevala ULTRAZVUK ZA DETE!

Autor: TV Magazin

Zadruga

06.08.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić porodila se nedavno, a večeras je za svog sina Željka organizovala veliko slavlje u Nišu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pozvala sve na slavlje povodom rođenja sina... Miljana

Miljana je putem svog profila na instagramu pozvala sve prijatelje i rijaliti poznanike da dođu na slavlje, a poziv je dobio i otac njene bebe, Ivan Marinković koji ipak neće doći.

A iako sada slavi, Miljana nije bila do skoro raspoložena za veselje budući da je bila veoma zabrinuta za zdravlje malog Željka. Kulićeva je priznala da je odmah posle rođenje sina tražila da mu urade sve analize kako bi bila sigurna da je njena beba u potpunosti zdrava:

- Tražila sam da mu urade kompletnu krvnu sliku, ultra zvuk glavice, stomaka i srca. Pluća da mu poslušaju, ja sam hipohondar i mnogo sam se plašila i za sebe i za njega tokom trudnoće. Ipak sam ja bila u rijalitiju, u zatvorenom prostoru i nisam bila pored mame. Mnogo mi je nedostajala mamina čorbica, kuvanje njeno. Najviše volim da jedem kad moja mama to sprema, ali ja sam sve to nadomestila vitaminima koje su mi slali roditelji - izjavila je Kulićeva koja je otkrila da ne može da bude stroga mama.

Foto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Uradila sve za svog sina... Miljana

- Neću biti stroga mama uopšte, mislim da ću da razmazim Željka. Previše sam emotivna, imam dosta strpljenja, mogu 24 časa da budem uz njega, neumorna sam. Uopšte o sebi ne razmišljam, na prvom mestu mi je on, deset mesta prazno, pa ja, pa moja porodica. Gledaću da mu nadomestim tu ljubav i da zna da je voljen. Ja sam njega želela i rodila, ja sam tako odlučila. Sve sam uspela sama da izdržim, uspeću i dalje, uz podršku roditelja.

RepublikaFoto: instagram.com/miljana_kulic_official
Dozvolila Ivanu da vidi sina... Marinković i Kulićeva sa bebom

Kulićeva, koja je sina dobila sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom izjavila je da će njih dvoje ostati samo roditelji malog Željka i da ona ne želi ništa više da ima s njim:

-  Dozvolila sam Ivanu da vidi Željka i video je dete još u bolnici. Što se tiče našeg odnosa tačka je stavljena još u rijalitiju onog dana kada me je terao da uradim kiretažu i kada me je nervirao da bih dobila spontani. Sa njim nemam budućnost, a ja mu neću uskratiti da vidi dete. Bebu može da vidi uvek, ako pokaže da je to zaslužio i da mi je stalo do deteta, što sumnjam. Ja sa njim nemam zajedničku temu i nemam o čemu da razgovaram sa tim čovekom. On je bukvalno meni kao slučajni prolaznik. U rijalitiju sam ga volela, bila su pojačana osećanja i emocije, ali sada pitam sebe da li je moguće da sam tog čoveka volela i bila sa njim. Mislila sam da će bar trunčica emocije proraditi u meni kad sam ga videla, međutim, ništa. Isti osećaj kako kad dolaze ovi doktori da me obiđu i čestitaju. Došao je da vidi dete, a on zna zbog čega je to uradio, zna istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading