Ovo niko nije očekivao: GOSPOĐA HOĆE DA SPONZORIŠE BORU SANTANU!

Autor:

Zadruga

06.08.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su se ljudi saživeli sa učesnicima rijalitija "Zadruga" govori i činjenica da je jedna gospođa iz Novog Sada ponudila Bori Santani da mu kupi automobil!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

- Boro, neko te je danas uslikao u autobusu kod železničke stanice, 511. Videla sam sliku na Instagramu i baš mi je čudno što ideš busom. Ja sam pričala sa svojim suprugom, on je večeras odleteo za Istanbul, on hvala Bogu eto... ispunjava svaku moju želju, da odete u salon zajedno da izabereš auto na poklon. Ne možemo dozvoliti da takva zvezda ide autobusom!" rekla je ona tokom poziva u emisiju "Zadruga, narod pita - gde Bora došao kao jedan od gostiju.

- Po izboru! Nešto što ide uz tvoj temperament.

Bivši zadrugar nije znao šta da kaže! Bio je zbunjen i oduševljen u isto vreme.

- Hvala vam, gospođo, ali ja to ne mogu da prihvatim. Stvarno. Kao da ste mi poklonili! Volim sam da zaradim to sa svoh deset prstiju - rekao je on.

- E, baš zato! Ja, moja porodica, familija, suprug, poslovni saradnici, tebe izuzetno cenimo, divimo se tvojoj hrabrosti i borbi... Ja ti mogu pomoći vezano za karijeru, ali neću sada od sebe, nisam ovde bitna ja, nego ti. A suprug neka ti kupi kola. Bio ti je rođendan! Da nakriviš šeširić, Bog da te vidi! - insistirala je gospođa iz Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

06.08.2018 13:39

Lepo od gospodje i njenog muza.

Odgovori 13 0