PEVAČICA ISKRITIKOVALA ANABELU: Ona nije dobro usmerila Lunu!

Autor:

Zadruga

05.08.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić bila je učesnica rijalitija "Zadruga", ali se u ovom šou programu nije istakla svađama, te se tako nije dugo ni zadržala. Međutim, pevačica je svedočila brojnim situacijama koje su obeležile ovu sezonu "Zadruge", pa i emotivnoj vezi Lune Đogani i Slobe Radanovića. Ipak, Nada za ovo sada krivi samo jednu osobu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Promenila mišljenje o Luni... Nada Obrić

- Ja protiv Lune nemam ništa. To je dete Anabele, koja se bavim ovim poslom. Računala sam da je ona nju dobro usmerila. Prošla je i Anabela kroz fazu zaljubljivanja u rijalitijima, da zna da su te veze bezveze, da joj je to sve rekla... I ja sam negde čak javno rekla tamo Luni: "Imaš od mene glas" - istakla je Obrićeva koja je priznala da je i ona u početku podržavala Đoganijevu i Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Nije bila dobro usmerena... Luna
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nada nju krivi za Lununu grešku... Anabela Atijas

A kada je izašla, shvatila je da je sve to bilo pogrešno:

- Međutim, gledajući kasnije šta radi i kako se ponaša, nisam mogla da razumem ni nju, a posebno nisam mogla da razumem njenu mamu, koja ju je bodrila u svemu tome, a znala je da ta veza ne može da opstane. Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe - naglasila je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

06.08.2018 06:23

Od ove zene sam ocekivala kreativniji pristup problemu “preljube” u ovom specificnom slucaju u kome prevarena zena dolazi da mirno posmatra muza sa drugom zenom?! Istovremeno, zena igra i peva 5 meseci, da bi sestig, promenila strategiju i izjavila muzu ljubav?!

Odgovori 2 16
Jelena

06.08.2018 13:56

Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe, To je nemoralno.

Odgovori 13 0