LUNA OTVORILA DUŠU: Njena emotivna poruka će vas naterati da se zamislite!

Autor: Republika

Zadruga

05.08.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešapionka rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti i postavio nove standarde kada su u pitanju emisije ovakvog formata, "Zadruge", Luna Đogani veoma je aktivna na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

Ona gotovo svakodnevno obraduje svoje fanove nekom novom fotografijom ili snimkom, a ovoga puta je naterala sve da se zamisle kome su ove reči posvećene.

Foto: instagram/ luna_djogani
Objasnila kako se oseća!

- Kad ne mogu da vam priđu, a kamoli da vas pobede, ljudi izmisle hiljadu priča da bi vas omalovažali - piše na fotografiji koju je mlada modna blogerka objavila.

Luna je skrenula pažnju javnosti kada se upustila u strastvenu vezu sa oženjenim evačem Slobodanom Radanovićem, pred kamerama "Zadruge". Nedugo potom, u Beloj kući im se pridružila i Radanovićeva supruga Kristina Kija Kockar, i od tada njih troje postaju najpopularniji ljubavni trougao u Srbiji, prenosi pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

05.08.2018 14:33

A ko bi to tebe hteo da pobedi? Ne verujem da bi se i jedna zena na ovome svetu spustila tako nisko da spava sa muskarcem pored njegove zene. To nije takmicenje, to je najveci blam. A jos veci je blam kada takvu osobu u tome podrzava njena majka. Ako je to slika Srbije, u sta ce onda da izrastaju mlade devojke? Naravoucenije: " Devojke ne dozvolite sebi nikada, da vam Luna Djogani bude uzor, nego radite na tome da ne primenjujete njene gluposti. Budite "the opposite" od Lune Djogani.

Odgovori 28 4
Djoka

05.08.2018 21:16

@Marko - Voditi ljubav tajno sa ljubavnicom a javno sa javnom zenskom. A javne zenske su javne i svima dostupne. U zapadnim zemljama javne zenske su u javnim kucama i imaju svoju cenu.

Odgovori 20 0
Emi8lijua

05.08.2018 16:56

Bravo mala beogradjanko. TI s ivrh deojka. Volela si i volim još uvek Samo jednog čoveka. Znamo da češ ga čekati do večnosti..... Živela prava,iskrena i čista ljubav

Odgovori 3 26