(FOTO) KIJA U ZAGRLJAJU OVOG ZADRUGARA!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.08.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima ikada, "Zadruge", leto provodi radno. Nakon što je snimila pesmu sa grupom Ministarke "Ne vraćam se na staro", Kija skoro svakodnevno nastupa, ali je ipak pronašla vremena za druženje sa Lepim Mićom.

Iako ima puno poslovnih obaveza Kockareva uvek pronalazi vremena za svoje prijatelje i drage osobe, a tako je bilo i ovoga puta. Kija je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa Lepim Mićom.

 

? @lepimica_

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 4, 2018 at 6:42am PDT

Mića i Kija imali su odličan odnos tokom boravka u "Zadruzi", a svoje prijateljstvo nastavili su i van kamera rijaliti programa, koji je pomerio sve granice. Podestimo, Mića je uvek bio Kiji podrška, posebno u teškim trenucima koje je prolazila zbog supruga Slobodana Radanovića, koji ju je u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nora

05.08.2018 14:31

I Mica ce doci na red kod ove profesionalke.

Odgovori 1 15