SLOBA ISPALIO MILJANU!

Autor: Pink.rs

Zadruga

04.08.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u ponedeljak će proslaviti rođenje sina Željka, a njena želja bila je da na ovom slavlju peva Sloba Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
Ko će da joj peva na slavlju...? Miljana Kulić

 

 

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Aug 4, 2018 at 12:36am PDT

 

Međutim, ta želja joj neće biti ostvarena, jer Radanović iako je to obećao, neće moći da ispuni. Sloba je, kako je otkriveno baš tog dana zakazao nastup, te će Miljana morati da se snađe i da joj na slavlju peva neko drugi.

 

 

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Aug 4, 2018 at 12:08am PDT

 

- Miljana je zvala Slobu da joj peva na proslavi povodom rođenja sina, međutim on nije u mogućnosti da se odazove ovom pozivu. Sloba ima unapred zakazane nastupe, pa neće moći da dođe, ali je obećao Miljani da će prvom prilikom kad bude bio slobodan da poseti nju i bebu u Nišu - otkrio je izvor blizak rijaliti učesnici.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Ima preča posla... Radanović

- Sloba nažalost nije u mogućnosti da dođe na proslavu, ali mi je rekao da će čim bude bio slobodan doći kod nas da vidi bebu. Žao mi je što neće moći da dođe u ponedeljak, ali biće prilike da uživamo u njegovom glasu - izjavila je Miljana koja se, po svemu sudeći, nije naljutila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading