SANJA I MATORA SAVETUJU DEVOJKE KOJE NE SMEJU DA PRIZNAJU DA SU GEJ?!

Autor:

Zadruga

01.08.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored velikog broja neobičnih, ali životnih priča rijaliti program "Zadruga" iznedrio je i jedan gej par!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Sanja i Matora su priznale da su njihovi strahovi bili neosnovani, ali da, uprkos podršci porodice, i dalje vode borbu sa hejterima na društvenim mrežama.

- Ima svega, naravno, ljudi nam pišu svašta, a ja baš volim da se svađam sa hejterima. Na kraju im samo napišem: "Lezbijka sam, i? Kakav ti problem imaš sa tim? - kaže Sanja i otkriva da se takve prepiske uglavnom završe tako što joj se druga strana izvini.

Osim hejtera, Sanji i Jovani se u većoj meri javljaju devojke kojima treba podrška.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- Uglavnom nam se javljaju devojke koje se plaše da priznaju da su gej zbog osude okoline, prijatelja ili roditelja. Ono što svima njima kažem jeste da ne treba da se plaše i da je suštinski važno da budu iskrene, jer najbliži su oni koji vas najviše vole. Pa šta ako volite osobu koja je istog pola? Niste ubili čoveka - kaže Sanja, dok Matora ističe da je najvažnije biti srećan i zaljubljen.

- Narode, svima nam je potrebna ljubav, a ne mržnja. Širite pozitivnu energiju i nevažno je da li volite osobu suprotnog ili istog pola. Ljudima je čudno kada kažemo da želimo da imamo porodicu i decu, ali za mene je normalno da svaka žena želi da bude majka - poručuje Jovana, koja je nedavno sa devojkom posetila Grad ljubavi.

- Odlično smo se provele u Parizu, ali nismo se ljubile na javnom mestu, jer to ne radimo ni u Beogradu. Ali držale smo se za ruke - kažu Sanja i Jovana za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading