ZAPLAKALA U EMISIJI! Zorana progovorila o ocu NASILNIKU: Čula sam šta je URADIO!

Autor:

Zadruga

30.07.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Stefanov bila je mesecima učesnica rijalitija "Zadruga", a u jednom trenutku je otkrila da je doživela porodično nasilje. Naime, Zorana je priznala Milanu Miloševiću da je njen otac godinama tukao njenu majku, pre nego što su uspeli da pobegnu od njega.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Preživela pakao... Zorana

Pevačica je u nekoliko navrata izjavljivala da nije u kontaktu sa ocem i da to ne želi, a sinoć je tokom gostovanja u emisiji "Zadruga- Narod pita" jedna gledateljka ponovo pokrenula ovu temu rekavši da je pevačica koristila svoju tužnu priču kako bi pridobila glasove publike.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Zaplakala u emisiji... Zorana

Nakon ovoga pevačica je zadržavajući suze objasnila zbog čega je svoju tešku porodičnu priču iznela u javnost tokom boravka u "Zadruzi":

- Kada je Milan Milošević ispričao svoju životnu priču, ja sam se pronašla. Prišla sam mu i rekla da saosećam sa njim. I onda mi je on predložio da to objavimo u novinama. Dva dana sam držala papir i olovku, brisala, pa pisala i na kraju sam sastavila tekst o svemu tome. Nikada ja nisam igrala na kartu sažaljenja. Jednostavno, svoju priču sam ispričala - rekla je Zorana i nastavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zoranina majka Žaklina..

- Taj jedan čovek mi nije potreban u životu. Kada govorim o svojoj porodici, ja uvek mislim na svoju majku, sestre i braću. Preko jednog poznanika sam čula da je organizovao glasanje i da je ponosan na mene. Imala bih mnoga pitanja da mu postavim kada bih ga videla, ali mislim da se to neće desiti.

Podsetimo, Zorana je odrasla pod stresom i u strahu od oca nasilnika, godinama gledajući kako zlostavlja i maltretira njenu majku. Iako je rodila petoro dece, hrabra žena odlučila je da se rastane od muža nasilnika, pa je Zorana oca poslednji put videla kada je imala svega šest godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading