IVAN STIGAO KOD MILJANE I SINA: Ovako je izgledao dolazak!

Autor: Pink.rs

Zadruga

29.07.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se preksinoć nakon rođenja malog Željka, sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, a učesnik rijalitija "Parovi" je tek danas posetio majku i bebu u niškoj bolnici.

Foto: youtube.com/ Pink.rs
Stigao da vidi sina... Ivan Marinković
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Došao i otac deteta... Miljana Kulić

Ivan je danas objavio i fotografiju najavljujući svoj dolazak u Niš kako bi video sina, kog je do sada imao priliku da pogleda samo putem video poziva. A kada je došao, otkrio je i da je veoma srećan, kao i da li će doći do pomirenja sa Miljanom, kao i venčanja. 

- Osećam se lepo, ko kaže da nije tako, laže. Miljana i ja se nismo ni svađali, kako da se mirimo?! Da li ćemo da zasnujemo porodicu zvanično, e to ne znam, moramo da razgovaramo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona ne želi da Ivan prizna sina... Kulićeva

Međutim, Ivan se očigledno ne seća da je Miljana izjavila da ne želi da on bude upisan kao otac deteta:

- Što se tiče Ivana Marinkovića. Ne zanima me, to se dogodilo u rijalitiju. Ja sam njega volela, zaljubila sam se u njega. Mi smo imali seksualne odnose, mi smo to želeli. Meni je čak bilo njega žao jer je on bio žrtva svega. Na svojim greškama se uči. Pa družila sam se sa njim, posle se on zaljubio u mene. Sve je prošlo među nama. On je mene zvao, zvao me je sa telefona Ružice Veljković. Spustila sam mu čim sa m videla da je tamo neki Ivan. On sad kaže da će on doći do mene. Ne želim da mi se va. Neka računa da dete nije njegovo. Ako želi da uradimo DNK, a onda će gospodin morati da plaća aloimentaciju. A Budući da nije bio podoban ni prvom detetu. On je samo zaljubljen u alkohol i kazinom. Meni je najlakše da upišem da je otac deteta nepoznat, a dete ako kasnije želi, neću mu uskratititi da viđa oca, ali u mom prisustvu, jer sa pijanicom ne smem ostaviti dete - istakla je Kulićeva pre samo 20-ak dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
blučanka

30.07.2018 11:08

Ko stvoreni jedno za drugo. Da su se tražii ne bi se našli.