ŠOK! Ani Korać zabranili da UĐE U CRNU GORU, otkriveno i zašto!

Autor: alo.rs

Zadruga

28.07.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Ana Korać uputila se danas redovnom linijom iz Beograda za Podgoricu sa aerodroma Nikola Tesla.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Nakon sto je sletela u Crnu Goru, prilikom pasoške kontrole policijski službenici su joj saopštili da joj je zabranjen ulazak u njihovu zemlju, piše Alo!.

- Ana je pokušala da sazna zbog čega ne može da pređe granicu, kada su joj rekli da ima dovoljno razloga za to. Koraćeva je tada izjavila kako ona ne zna koji su to razlozi, a onda su joj saopštili da joj je ulazak zabranjen zbog toga što se druži sa Sorajom Vučelić i da ne može da uđe u Crnu Goru - kaže izvor.

- Sletela sam u Podgoricu i odveli su me sa strane da mi kažu da imam zabranu zato što sam opasna i rizična. Kao "sa mafijom sarađujem", zato ne mogu da me puste. Ja stvarno ne znam u kom oni filmu žive. Kao da sam kriminalac. Sad čekam sledeći avion - rekla je Ana za pink.rs.

Kako je njenoj drugarici Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, takođe iz bezbedonosnih razloga i povezivanja sa podzemljem, novinari su je pitali kako će se sada viđati sa njom i da li je istina da je povezana sa mračnim radnjama. 

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić

- Naravno da nemam veze sa mafijom. Sa Sorajom ću morati da se nađem u nekoj drugoj zemlji, pošto je njoj zabranjen ulazak u Srbiju - objasnila je Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

28.07.2018 13:38

Bas me cudi?! Tako fina devojka... Toliko o Ani Korac..

Djordje

28.07.2018 20:22

Ja necu nikada da letujem u Crnoj Gori. Svako moze da ocekuje da bude vracen sa granice.

Odgovori 13 0